Barion Pixel

Oldalainkon a minőség növelése illetve a felhasználhatóság egyszerűbbé tétele érdekében anonim felhasználó-azonosítókat (cookie) alkalmazunk. Az "Elfogadom" gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez.

Oktatás

Webes rendszerekről szóló oktatásainkat az alábbi helyzetekhez ajánljuk kiegészítésként.

Tegtrix oktatás a "Csináld magad!" csomaghoz

"Csináld magad!" csomaghoz további oktatás

Úgy érzed, hogy a 6 órányi "Csináld magad!" oktatásunk után még felmerült benned számos kérdés, amelyeket nem elég írásban a ticket rendszerünkön keresztül megbeszélni? Ebben az esetben ugyanahhoz a szoftverhez amelyre a csomagban az oktatást kérted állunk rendelkezésedre óradíjas elszámolással.

Tegtrix oktatás az Adatmentés csomaghoz

Adatmentés csomagokhoz oktatás

Az adatmentéses csomagunk megvásárlása előtt nyújtunk ingyenes konzultációt és demo lehetőséget. Az előfizetés alatt ticket rendszerünkön keresztül teheted fel kérdéseidet. Amennyiben a csomag előfizetésétől függetlenül szeretnéd a backup szoftver működését és összes funkcióját megtanulni, ebben az oktatásban óradíj alapon tudunk segítséget nyújtani.

Tegtrix oktatás egyedi ajánlathoz

Egyedi ajánlathoz további oktatás

Egyedi szerződéseinkbe közös megegyezés alapján teszünk az adott rendszert betanító oktatásokat. Ha a későbbiekben további igény merül fel oktatásra, arra óradíjban számolva itt tudsz előfizetni.

Oktatás megrendelése

Mit tartalmaz az oktatás?

Oktatásainkat minden esetben Googlemeet-en tartjuk ahol csak Te vagy jelen. Te mondod meg mikor érsz rá. A megfelelő időpontot az előfizetési folyamat során tudod kiválasztani. Kérésedre a beszélgetést rögzítjük és Tegtrix fiókodból a későbbiekben bármikor elérheted.

Oktatás

25.000 Ft

Óradíj

Csak Neked, amikor számodra megfelel,  ha kell több részletben, Googlemeet-en keresztül. Az első óra időpontját itt tudod megjelölni. A következőket pedig mindig az előtte lévő alkalmon egyeztetjük.

A beleegyezésedet követően az oktatásokat felvesszük és Tegtrix fiókodból bármikor visszanézheted.

Ha több órát szeretnél egyszerre vásárolni, a kosárban tudod a mennyiségeket növelni.

Gyakran felmerülő kérdések

Ha előre tudod mennyi időre van szükséged, akkor órára kerekítve meg tudod rendelni egyszerre. Ha nem tudod mennyi ideig tart a kérdéseidet átbeszélni, akkor javasoljuk, hogy "1 órás lépésekben" rendeld meg a szolgáltatást (akár többször is ha kell).

A rendelés leadásakor egy időpontot tudsz megjelölni, amely alapból az első 1 órádat jelenti. Ekkor, azaz az első találkozásunkkor pedig megbeszéljük a többi vagy a következő óra időzítését.

Szükséged lesz:
- egy számítógépre vagy laptopra
- internetkapcsolatra
- mikrofonra és hangszóróra
- Google fiókra (a Googlemeet használatához)
- az adott szoftverre amelyhez kéred az oktatást

Tudunk. Ehhez kérjük, hogy írj az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címünkre, hogy egyedi árajánlatot adhassunk a helyszín, távolság, felszerelés, alkalmak, stb. függvényében.