Barion Pixel

Oldalainkon a minőség növelése illetve a felhasználhatóság egyszerűbbé tétele érdekében anonim felhasználó-azonosítókat (cookie) alkalmazunk. Az "Elfogadom" gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez.

Új szolgáltatásunk januártól: Riportok

2021. januárjától új szolgáltatással bővülnek előfizetéseink: jönnek a Riportok!
Elhatároztuk, hogy mindent megteszünk azért, hogy tudd mi történik a weboldaladon. Hányan látogatják a webhelyedet naponta? Melyik oldalak a legnépszerűbbek? Hova kattintanak a legtöbbet? Milyen kulcsszavakon keresztül találnak a honlapodra? És még számos kérdésre kaphatsz választ riportjainkból. Melyek a weboldalad további keresőoptimalizálásához vagy továbbfejlesztéséhez is jó kiindulópontként szolgálhatnak.

Mit tartalmaz egy riport?

 

Keresési teljesítmény

Webhelyed Google keresőben nyújtott részletes teljesítményadatai.
 

Hivatkozások

Honlapodon belüli linkek és honlapod külsős hivatkozásai.
 

Tárhely adatok

Tárhelyed alapvető információi (szabad hely, erőforrások, esetleges hibák és javítási javaslatuk.
 

Megjelenítési teljesítmény

Webhelyed betöltésének gyorsasága és megjelenítési paraméterei.
 

Szoftver adatok

Honlapodon használt szoftverek frissítései és új funkciói / javításai.
 

Hőtérképes elemzés

Honlapodat látogatók tevékenységének hőtérképes elemzése.
 
Honnan érheted el a riportokat?
A riportok PDF formátumban a Fiókod új, Riportjaim menüpontja alatt jelennek majd meg minden hónap elején, de emailban is elküldjük őket.

 

A riport funkciót csak aktív előfizetéssel rendelkezőknek biztosítjuk havi rendszerességgel csomagjainkhoz. Ahogy az előfizetések, úgy a riportok is domainhez kötöttek (1 előfizetés = 1 domain = 1 riport havonta). Egyedi árajánlatú weboldalak esetén havi riportolásnál gyakrabb jelentés is igényelhető. Természetesen ha megszűnik egy előfizetésed, akkor a Fiókodhoz és a korábbi riportjaidhoz ugyanúgy korlátozások nélkül férsz hozzá, mint a számláidhoz, kér(d)éseidhez, fiókadataidhoz.

 
Tudtad?
Nálunk akkor is nyithatsz fiókot (azaz regisztrálhatsz az oldalunkra) ha nem fizetsz elő egyik szolgáltatásunkra sem. Kér(d)éseket tehetsz fel a ticket rendszerünkön keresztül és hamarosan hasznos segédanyagokat is találsz majd a Segédleteim menüben.