Barion Pixel

Oldalainkon a minőség növelése illetve a felhasználhatóság egyszerűbbé tétele érdekében anonim felhasználó-azonosítókat (cookie) alkalmazunk. Az "Elfogadom" gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez.

Tűnj ki a tömegből, legyél egyedi

A Tegtrix csapata arra törekszik, hogy a legszélesebb értelemben elérhetővé tegye az önálló webes felület létrehozását. Ezért született meg a csináld magad, és a kulcsrakész csomagunk, amelyek a kis költségvetésű oldalak létrehozását hivatottak segíteni. Az oldalak kapcsán igényelhető képzés azt szolgálja, hogy elérhető áron, egyszeri befektetéssel, egy összegért, egyszerre akár több érintett számára olyan tudást adjunk át, amely a mindennapi tartalom kezelés terén, hosszú távon jelent költséghatékony működést.
 
Tegtrix szolgáltatások: Egyedi ajánlat

Ugyanakkor nem hiányozhat az egyedi igényre szabott weboldal készítés sem a tarsolyunkból. Hiszen koránt sem lehet mindent előre megszabott, sablon alapú oldalon megvalósítani. Számunkra nyilvánvaló, hogy a csináld magad és a kulcsrakész verzióiban a szabott elemekből, rugalmasan összeállítható oldal szerkezetén túl, sokkal komplexebb felületek létrehozására is folyamatosan van igény. Ezért a mesterhármasunkban az egyedi oldal készítés is szerepel.


Kétségtelen tény, hogy az egyedi oldalon szárnyalhat a képzelet, és kevés dolog szab határt a megvalósítás terén. Természetesen az egyedi oldal, egyedi munkát és egyedi költségigényt is jelent. Ugyanakkor nem kérdés, hogy a tömeges kínálatból kitűnni egy nagyon jól felépített, dizájn szempontból is egyedi megoldásokkal bíró oldallal lehet, ami nagy mértékben képes alátámasztani az oldal tartalmának kiemelését.
 
Egyedi ajánlat

Az egyedi oldal felépítése persze technikai értelemben is sokkal összetettebb. Nem csak az informatikai szempontokat figyelembe véve, hanem az oldal struktúráját, a tartalom szerkezeti, menüpontokban történő megjelenítését is szolgálva. A templatek kiválasztása, a felhasználó barát felépítés, az egyszerű kezelhetőség, ugyanakkor a formai és képi megjelenések, a videó grafikai megoldások, webshop esetén a termék megjelenítés, a pénzügyi tranzakciók biztosítása, számos olyan feltétel, aminek egyszerre, szinkronban kell megfelelni.

Mindez azért is akár több alkalmas egyeztetést kíván, mert az informatikai alapokkal nem rendelkező megrendelővel nagyon pontosan át kell beszélni azt, hogy a felületen mi jelenjen meg, az hogyan nézzen ki, technikailag mit tudjon az oldal. Az sem ritka, hogy a weboldal tulajdonosa nem tudja egyedül felépíteni a fejében az oldal struktúrát, csupán azt tudja megmondani, hogy minek kell szerepelnie a leendő oldalon. A template kiválasztásakor meg tudja nézni demo formájában, hogy az adott megoldás milyen megjelenést biztosít. A szerkezeti kívánalmak milyen technikai lehetőséget feltételeznek, abból mi, hogyan valósítható meg. Tehát teljes körű együttműködést feltételez a logó tervezéstől a weboldal teljes üzembe helyezéséig, beleértve a hírlevél küldő rendszert és a felhasználókezelői oldalt is. Ez pedig sok-sok munkaórát jelent.
 
Konzultáció egyedi weboldalról

Az egyedi oldalnál is messzemenően javasolt az oktatási csomagunk megrendelése, különös tekintettel az oldalhoz kapcsolt hírlevél szolgáltatás üzemeltetésére. Ez azért is lényeges, mert külső hírlevél szolgáltatás plusz költségen történő futtatására ebben az esetben nincs szükség, ami hosszú távon szintén megtérülő, költséghatékony működést tesz lehetővé. Az oldalhoz kapcsolt hírlevél szolgálttás egyébként tárhely szempontjából nem jelent különösebb nagyságrendbeli többletet. A korlátozás csupán annyi, hogy óránként maximum 2000 fő számára tud kiküldeni hírlevelet, ami egyébként egyáltalán nem kis szám. Mivel óránkénti az adatforgalom szabályozás, így néhány óra alatt akár 10000 hírlevél is kiküldhető egyetlen nap alatt.

Az egyedi oldal létrehozásánál egyébként elengedhetetlen a GDPR szolgáltatásunk megrendelése is, mert ahol komoly adatforgalom történik, ott specifikusan kell jogi értelemben a szabályzatot elkészíteni.

Az egyedi ajánlat grafikai és animációs specifikációra is lehetőséget ad, ami nem feltétlenül kapcsolódik szorosan a weboldalon megjelenített tartalomhoz. Beleértve akár az animációs prezentációk elkészítését is. A tartalomgyártás terén itt is szakember áll rendelkezésre.

 

Egyedi ajánlat ennek fényében nem csupán azt jelenti, hogy egy teljes oldal megépítését rendeli meg az igénylő. Arra is kiterjed az egyedi ajánlat, ha egy konkrét oldalon való változtatásra, fejlesztésre van szükség, vagy akár bármely oldaltól függetlenül kér valaki informatikai alapú, vagy grafikai, tartalmi anyagot, prezentációt, video grafikát, animációt. Tulajdonképpen bármely web felületen való megjelenéshez segítséget.

Az animáció egyébként remekül alkalmazható social média hirdetésekben, ezért egyre népszerűbb megoldás a marketing területén.

A webshopokat, webáruházakat is egyedi megrendelésekkel vállaljuk, hiszen ezek rendkívül komplex oldalak. Amiknek fontos feltétele, hogy bizonyos funkciók automatizálhatóak legyenek. Ilyen például az automatikus számla küldési funkció. Ezeket az igényeket csak egyedi megoldásokkal tudjuk biztosítani. Az automatizálási folyamatokat olyan webáruházaknál is vállaljuk, amiket alapvetően nem mi hoztunk létre. Ehhez a területhez tartozik például egy többszáz elemes kínálat átszövegezése, a tartalom cseréje, a hírlevél és reklám kiküldés is. Mindez azért is fontos szempont, mert a webáruház tulajdonosának a figyelme az eladáson kell legyen, nem az oldal üzemeltetésén. Az automatizálási folyamat és a tartalom kezelésének átvállalása pedig felszabadítja a tulajdonos idő és erőforrás kapacitását, és valóban a termékek népszerűsítésére, a potenciális vásárlók elérésére, a termékei, szolgáltatásai népszerűsítésére fókuszálhat.
 
Egyedi ajánlat

Előzetes konzultáció során minden igény egyeztetésére sor kerül, emellett a tegtrix.hu oldalunkon Fogalomtár weboldal készítéshez nagyon sok információt megtalál az érdeklődő.

Tegtrix csapat