Barion Pixel

Oldalainkon a minőség növelése illetve a felhasználhatóság egyszerűbbé tétele érdekében anonim felhasználó-azonosítókat (cookie) alkalmazunk. Az "Elfogadom" gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez.

Általános szerződési feltételek (használati feltételek)

1. Fogalmak:
1.1. Adatvédelmi szabályzat: jelenti Szolgáltató adatvédelmi szabályzatát.
1.2. ÁSZF (általános szerződési feltételek): jelenti a jelen szerződési feltételeket.
1.3. Ekertv.: az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény.
1.4. Fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy. Nem természetes személyek nem tekinthetőek fogyasztónak.
1.5. Vállalkozás: Fogyasztónak nem minősülő természetes személy vagy jogi személy.
1.6. Gazdálkodó szervezet: a gazdasági társaság, az európai részvénytársaság, az egyesülés, az európai gazdasági egyesülés, az európai területi társulás, a szövetkezet, a lakásszövetkezet, az európai szövetkezet, a vízgazdálkodási társulat, az erdőbirtokossági társulat, az állami vállalat, az egyéb állami gazdálkodó szerv, az egyes jogi személyek vállalata, a közös vállalat, a végrehajtói iroda, a közjegyzői iroda, az ügyvédi iroda, a szabadalmi ügyvivői iroda, az önkéntes kölcsönös biztosító pénztár, a magánnyugdíjpénztár, az egyéni cég, továbbá az egyéni vállalkozó. Az állam, a helyi önkormányzat, a költségvetési szerv, az egyesület, a köztestület, valamint az alapítvány gazdálkodó tevékenységével összefüggő polgári jogi kapcsolataira is a gazdálkodó szervezetre vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni.
1.7. Munkaszüneti nap: a mindenkori magyar munka törvénykönyvéről szóló jogszabályban munkaszüneti napként meghatározott napok [jelenleg a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény 102. § (1) bekezdése], valamint a szombati és vasárnapi napok, a foglalkoztatáspolitikáért felelős miniszter minden tárgyévet megelőző évben kiadott rendeletében meghatározott módosításaival, amelyben meghatározza az általános munkarendben foglalkoztatott munkavállalók munkaidő-beosztásának a munkaszüneti napok miatti változását.
1.8. Munkanap: mindazon naptári napokat jelenti, amelyek nem minősülnek Munkaszüneti napnak.
1.9. Látogató: azon személy, aki az Oldalt regisztráció nélkül használja. Az Oldalon található tartalmakhoz korlátlanul hozzáfér, azonban az Oldal szolgáltatásait igénybe venni nem tudja.
1.10. Felhasználó: azon gazdálkodó szervezet vagy 18. életévét betöltött természetes személy, aki az Oldalra történő Teljes regisztráció folyamatát sikeresen elvégezte. Személyes adatainak kezeléséhez hozzájárulását adta a Szolgáltatónak. Az Oldalon található tartalmakhoz korlátlanul hozzáfér, továbbá az Oldalon található valamennyi Szolgáltatás igénybevételére jogosult.
1.11. Prémium felhasználó: azon gazdálkodó szervezet vagy 18. életévét betöltött természetes személy, aki az Oldalra történő Teljes regisztráció folyamatát sikeresen elvégezte. Személyes adatainak kezeléséhez hozzájárulását adta Szolgáltatónak. Az Oldalon található tartalmakhoz korlátlanul hozzáfér, valamennyi Szolgáltatás igénybevételére jogosult, és valamely csomagot (1.13.-1.21. pontok) már használja vagy használta. 
1.12. Oldal: a www.tegtrix.hu
1.13. ”Csináld magad!” csomag: Felhasználó/Prémium felhasználó által igénybe vehető csomag, amely a Felhasználó/Prémium felhasználó számára 6 órányi online oktatási anyagot biztosít.
1.13.1. Alapár: A „Csináld magad!” csomag esetén aktuálisan feltüntetett forintösszeg, amely kizárólag az alapcsomag tartalmára vonatkozik. Amennyiben a Felhasználó/Prémium felhasználó további szolgáltatásokat kíván megrendelni, azok ellenértékét az alapáron felül meg kell fizetnie az alább ismertetettek szerint.
1.13.2. Érvényesség: A csomag 1 évnyi időre szól, amely azonban tetszőleges alkalommal újra megrendelhető. A csomag lejárta előtt 7 nappal automatikus figyelmeztetést küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó részére. A megrendelt csomag meghosszabbítható. Amennyiben a Prémium felhasználó az 1 éves határidő letelte után újabb csomagot nem rendel meg, előfizetése lejár, és a csomaggal kapcsolatos szolgáltatások megszűnnek. Egyidejűleg korlátlan számú csomagra lehet előfizetni. A csomag tartalma alapértelmezetten 1 db domain névre és hozzá tartozó tárhelyre értendő.
1.13.3. Csomag tartalma: A “Csináld Magad!” csomag tartalmaz 6 órányi online oktatást a Prémium felhasználó által választott, egy darab vizuális weblapépítő szoftverhez. A Prémium felhasználó beleegyezése esetén a 6 órányi oktatás videó formájában rögzítésre kerül, amely elérhető a Prémium felhasználó fiókjából. A „Csináld Magad!” csomag nem tartalmaz használati licenszet a webszerkesztő szoftverhez. Ez kiegészítő szolgáltatásként felár ellenében megrendelhető a Szolgáltatótól, amely a szoftver telepítését, beállítását és 1 éven keresztüli frissítését is magában foglalja. Az 1 éves használati licensz lejárta után minden addig létrehozott weboldal elem és tartalom megmarad és továbbra is szerkeszthető. Új elemek installálásához és szoftverfrissítéshez viszont újabb előfizetésre van szükség.
1.13.4. A megrendelés menete: 
A „Csináld magad!” csomagot Felhasználó/Prémium felhasználó veheti igénybe, a csomagra történő előfizetéssel a Felhasználó Prémium felhasználóvá válik, az előfizetés feltétele az Oldalra való Teljes regisztráció, továbbá fizetéskor a Felhasználó/Prémium felhasználó számlázási nevének és számlázási címének Szolgáltató részére történő megadása.
A megrendelést megelőzően meg kell adni a Felhasználó/Prémium felhasználó domain nevét, ez a csomagra történő előfizetés feltétele. A domain név megadásával nem szükséges azonnal megadni a tárhely hozzáférési adatokat, azt elegendő később a Szolgáltató rendelkezésére bocsátani, akkor amikor arra felhívja a Felhasználót.
A kiválasztott „Csináld magad!” csomag alapárát, valamint a kiválasztott kiegészítő szolgáltatások alapáron felüli ellenértékét - amennyiben ilyen megrendelésre került – összesítve, az Oldal által használt Barion fizetési rendszeren keresztül szükséges kifizetnie Felhasználónak/Prémium felhasználónak az ÁSZF-ben meghatározottak szerint.
A megrendelés megtörténtét, valamint a fizetés teljesítését igazoló számlát küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó által megadott e-mail címre, valamint ekkortól aktiválódnak 1 évre a kiegészítő szolgáltatások is. Ezzel egyidejűleg a Szolgáltató beállítja azt a Prémium felhasználó számára szükséges módon.
1.13.5. További igénybe vehető kiegészítő szolgáltatások:
1.13.5.1. Domain név és tárhely igénylése: Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért hoszting szolgáltatás [2 Gb SSD tárhely, korlátlan emailfiók, korlátlan adatbázis korlátlan adatforgalom, nincs fájlméret korlátozás, korlátlan parkolható domain, Apache webszerver, PHP] igényelhető. A domain névre, illetve tárhelyre történő előfizetés a szerződés létrejöttétől számított 1 évig érvényes, ezt követően azok újabb megrendelés hiányában megszűnnek.
1.13.5.2. Webszerkesztő szoftver igénylése: Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért igényelhető a felhasználó által kiválasztott, egy darab vizuális weblapépítő szoftver 1 éves előfizetése.
A Szolgáltató a Felhasználó/Prémium felhasználó megrendelése alapján létrehoz az alábbi formátumban egy e-mail fiókot: „ugyfelneve”@tegtrix.hu. Ezután Szolgáltató telepíti a Prémium felhasználó által megadott tárhelyre és a Prémium felhasználónak átadja a belépéshez szükséges adatokat.
Az előfizetés a szerződés létrejöttétől számított 1 évig tart. Amennyiben ez időtartam után a Felhasználó/Prémium felhasználó nem fizet ismételten elő, az előfizetése megszűnik, de a fiókja megmarad, így az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokat a továbbiakban is tudja használni. Az előfizetés ideje alatt létrehozott tartalom változások nélkül megmarad, kivéve, ha maga a Felhasználó/Prémium felhasználó törli azt.
1.13.5.3. Angol nyelvű oktatás és támogatás: Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért igényelhető a “Csináld magad!” csomag szolgáltatásainak angol nyelven történő biztosítása. 
1.14. Üzemeltetési csomag: Felhasználó/Prémium felhasználó által igénybe vehető csomag, ami annak ajánlott, aki honlapjával kapcsolatos biztos támogatói hátteret, szakmai tanácsadást, valamint a honlapról készülő napi mentést szeretne igénybe venni a Szolgáltatótól.
1.14.1. Alapár: Az Üzemeltetési csomag esetén az 1 hónapra (30 naptári napra) a 3 hónapra (90 naptári napra), a 6 hónapra (180 naptári napra), valamint a 12 hónapra (365 naptári napra) aktuálisan feltüntetett forintösszeg, amely kizárólag az alapcsomag tartalmára vonatkozik. Amennyiben a Felhasználó/Prémium felhasználó további szolgáltatásokat kíván megrendelni, azok ellenértékét az alapáron felül meg kell fizetnie az alább ismertetettek szerint.
1.14.2. Érvényesség: A csomag 1 hónap (30 naptári nap), 3 hónap (90 naptári nap), 6 hónap (180 naptári nap) vagy 12 hónap (365 naptári nap) időre szól a választott Üzemeltetési csomag alapján, amely azonban tetszőleges alkalommal újra megrendelhető. A csomag lejárta előtt 7 nappal automatikus figyelmeztetést küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó részére. A megrendelt csomag meghosszabbítható. Amennyiben a Prémium felhasználó az 1, 3, 6 vagy 12 hónapos határidő letelte után újabb csomagot nem rendel meg, előfizetése lejár, és a csomaggal kapcsolatos szolgáltatások megszűnnek. Egyidejűleg korlátlan számú csomagra lehet előfizetni. A csomag tartalma alapértelmezetten 1 db domain névre és hozzá tartozó tárhelyre értendő.
1.14.3. Csomag tartalma: Az Üzemeltetési csomag tartalmazza a Szolgáltató 1, 3, 6, illetve 12 hónapon keresztüli rendelkezésre állását, attól függően, hogy Prémium felhasználó milyen időtartamra fizet elő, ami magában foglalja a kérdésekre történő 2 munkanapon belüli válaszadást. Tartalmazza továbbá a napi mentés funkciót és a bejelentésétől számított 1 munkanapon belüli helyreállítást. Szolgáltató naprakészen tartja Prémium felhasználó weboldalát, továbbá frissíti is azt, ha a weboldalt működtető szoftverekhez díjmentesen elérhetőek a szükséges szoftverfrissítések. A nem díjmentes frissítésekről a Szolgáltató egyeztet a Prémium felhasználóval. Szolgáltató havonta analitikai riportot készít a weboldal teljesítményéről és naponta biztonsági és sérülékenységi vizsgálatokat végez az oldalon. Szolgáltató értesíti Prémium Felhasználót a lejárati határidők előtt, illetve Prémium Felhasználó számon tudja tartani előfizetéseit. Prémium Felhasználó szükség esetén tanácsadásért is fordulhat a Szolgáltatóhoz. Szolgáltató havonta 1 óra konzultációs lehetőséget biztosít a Prémium Felhasználónak, melynek lehetősége elévül annak fel nem használása esetén, vagyis a konzultációs órák nem halmozhatóak hónapról-hónapra.
1.14.4. A megrendelés menete: 
Az Üzemeltetési csomagot Felhasználó/Prémium felhasználó veheti igénybe, annak megrendelésével Felhasználó Prémium Felhasználóvá válik. Az előfizetés feltétele az Oldalra történő Teljes regisztráció, továbbá fizetéskor Felhasználó/Prémium felhasználó számlázási nevének és számlázási címének Szolgáltató részére történő megadása. A megrendelést megelőzően meg kell adni a Felhasználó/Prémium felhasználó domain nevét, ez a csomagra történő előfizetés feltétele. A domain név megadásával nem szükséges azonnal megadni a tárhely hozzáférési adatokat, azt elegendő később a Szolgáltató rendelkezésére bocsátani, akkor amikor arra felhívja a Felhasználót.
A kiválasztott Üzemeltetési csomag alapárát, valamint a kiválasztott kiegészítő szolgáltatások alapáron felüli ellenértékét - amennyiben ilyen megrendelésre került – összesítve, az Oldal által használt Barion fizetési rendszeren keresztül szükséges kifizetnie Felhasználónak/Prémium felhasználónak az ÁSZF-ben meghatározottak szerint.
A megrendelés megtörténtét, valamint a fizetés teljesítését igazoló számlát küld Szolgáltató a Prémium felhasználó által megadott e-mail címre, valamint ekkortól aktiválódnak 30/90/180/365 naptári napra az előfizetett csomagban a kiegészítő szolgáltatások.
1.14.5. További igénybe vehető kiegészítő szolgáltatások:
1.14.5.1. Keresőoptimalizálás igénylése: Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért igényelhető.
1.14.5.2. Jogi dokumentumok igénylése: Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért igényelhető. Ezen kiegészítő szolgáltatás keretében kizárólag az adott honlappal kapcsolatos adatvédelmi, ÁSZF valamint sütihasználati szabályzat elkészítésére vonatkozik, egyéb jogi dokumentum készítése nem igényelhető.
1.14.5.3.
Szövegírás tartalomkészítés: Profi szövegírónk segít tartalmadat még vonzóbbá és élvezetesebbé tenni. Akár blogbejegyzésekről akár webshop termékleírásokról van szó mindegyik növeli majd a keresési találatokat és bevételeidet.
1.14.5.4. Közösségi média menedzselés: Az általad megírt és elküldött tartalmakat feltöltjük a megadott közösségi média felületeidre. Kérheted előre időzítve, stockfotókkal kiegészítve a megjelenéseket. Ez a szolgáltatás 30 db posztolást tartalmaz.
1.14.5.5. Weboldal költöztetés: Úgy alakult, hogy el kell költöztetned a weboldaladat egy másik szerverre tartalomváltoztatás nélkül? Költöztető szolgáltatásunk keretében segítünk zökkenőmentesen és biztonságosan átvinni a tartalmaidat.
1.14.5.6. Webshop termékfeltöltés: Ha sok terméket kell feltöltened webáruházadba, akkor ezt a feladatot is le tudjuk venni a válladról. Egy előfizetésben a termékadatok megküldését követően 100 db termékig vállalunk termékfeltöltést.
1.15. Egyedi ajánlat: Látogató/Felhasználó/Prémium felhasználó által igényelhető egyedi ajánlat kérése. A csomag tartalma, ára, érvényessége, illetve a kiegészítő szolgáltatások listája előre nem meghatározott, azok a Látogató/Felhasználó/Prémium felhasználó egyedi igényeitől függenek minden esetben. Az egyedi ajánlatban meghatározott időtartam leteltét megelőzően értesítést küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó részére. Amennyiben a lejárati idő előtt Prémium felhasználó újabb előfizetést nem rendel meg, a csomaggal járó szolgáltatások megszűnnek.
1.15.1. A megrendelés menete: Egyedi árajánlat kérésére Látogatóként/Felhasználóként/Prémium felhasználóként van lehetőség. Amennyiben Látogató/Felhasználó/Prémium felhasználó szeretne egyedi árajánlatot kérni, az ajánlatra vonatkozó lényeges adatok ismertetésével kérheti azt a Szolgáltatótól.
Az ajánlatra vonatkozó lényeges adatok Szolgáltató részére történő megküldésétől számított 5 napon belül a Szolgáltató elkészíti egyedi árajánlatát, és megküldi azt Látogató/Felhasználó/Prémium felhasználó részére. Szolgáltató a megküldött ajánlatához 10 napig van kötve.
Amennyiben a Látogató/Felhasználó/Prémium felhasználó az ajánlatot annak megküldésétől számított 10 napon belül elfogadja, a Szolgáltató összekészíti a kért csomagot az elfogadott ajánlat alapján.
A megrendelést megelőzően meg kell adni a Felhasználó/Prémium felhasználó domain nevét, ez a csomagra történő előfizetés feltétele. A domain név megadásával egyidejűleg a tárhely hozzáférési adatokat is szükséges Szolgáltató részére megadni.
A megrendelt szolgáltatás megfelelő teljesítése érdekében meg kell adni az elkészítendő honlapra vonatkozó információkat (pl. megjelenítés, feliratok, szöveg, képek, effektek stb.).
Amennyiben Felhasználó a megküldött árajánlatot elfogadja, ezzel Prémium felhasználóvá válik, és az árajánlatban feltüntetett összeget kifizeti az oldal Barion fizetési felületén keresztül, majd a megrendelés megtörténtét, valamint a fizetés teljesítését igazoló számlát küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó által megadott e-mail címre, valamint ekkortól aktiválódik az elfogadott ajánlatban meghatározott naptári napra a megrendelt csomag.
1.16. Adatmentés a felhőbe csomag: Az Oldal lehetőséget biztosít a Felhasználók/Prémium Felhasználók számára, hogy elektronikus eszközeiről mentést készítsen, amelyet a Zoolz BigMIND termékének segítségével tud megtenni.
1.16.1. Viszonteladói kitétel: Szolgáltató rögzíteni kívánja, hogy a Zoolz BigMIND termék nem a saját terméke, azzal kapcsolatban csak viszonteladói feladatokat lát el.
1.16.2. Alapár: Az Adatmentés szolgáltatást az 500GB, 1000GB, valamint a 2000GB csomagokban lehet igényelni, amelyek mindegyike egyedileg feltüntetett forintösszegben rendelhető meg, amely kizárólag az alapszolgáltatásra vonatkozik.
1.16.3. Érvényesség: A szolgáltatás 1 évre rendelhető meg, amely azonban tetszőleges alkalommal újra megrendelhető. A szolgáltatás lejárta előtt 7 nappal automatikus figyelmeztetést küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó részére. A megrendelt csomag meghosszabbítható. Amennyiben a Prémium felhasználó az 1 év letelte után újabb csomagot nem rendel meg, előfizetése lejár, és a szolgáltatások megszűnnek. Egyidejűleg korlátlan számú csomagra lehet előfizetni. A szolgáltatás tartalma alapértelmezetten 1 db domain névre és hozzá tartozó tárhelyre értendő.
1.16.4. Csomag tartalma: A szolgáltatás tartalmazza a Szolgáltató 1 éven keresztüli rendelkezésre állását, ami online support formájában történik meg. Minden további tartalmat a Zoolz BigMIND garantál, ugyanis Szolgáltató csak és kizárólag viszonteladói feladatok lát el.
1.16.5. A megrendelés menete: 
A szolgáltatás Felhasználó/Prémium felhasználó veheti igénybe, annak megrendelésével Felhasználó Prémium Felhasználóvá válik. Az előfizetés feltétele az Oldalra történő Teljes regisztráció, továbbá fizetéskor Felhasználó/Prémium felhasználó számlázási nevének és számlázási címének Szolgáltató részére történő megadása.
A kiválasztott szolgáltatás alapárát az Oldal által használt Barion fizetési rendszeren keresztül szükséges kifizetnie Felhasználónak/Prémium felhasználónak az ÁSZF-ben meghatározottak szerint.
A megrendelés megtörténtét, valamint a fizetés teljesítését igazoló számlát küld Szolgáltató a Prémium felhasználó által megadott e-mail címre, valamint ekkortól aktiválódik az egy éves használati idő.
1.17. Oktatási csomag: Szolgáltató oktatási tevékenységet is nyújt a Felhasználók számára webes rendszerekről, amelyeket szabadon megrendelhetnek, de Szolgáltató azokat kifejezetten a „Csináld magad!” csomaghoz, az Egyedi ajánlathoz és az adatmentés csomaghoz ajánlja.
1.17.1. Alapár: Az oktatási tevékenység alapára 25.000,- Ft/óra forintösszegben került meghatározásra.
1.17.2. Csomag tartalma: Szolgáltató az oktatási tevékenységet minden esetben online formában végzi, ahol csak és kizárólag Felhasználó/Prémium Felhasználó van jelen egyedül. A Felhasználó/Prémium Felhasználó a számára megfelelő időpontot online tudja kiválasztani. Az oktatási szolgáltatás Google Meet igénybevételével történik, amely abban az esetben, ha Felhasználó/Prémium Felhasználó hozzájárul, akkor rögzítésre kerül és bármikor elérhető a saját felhasználói fiókba történő belépéssel.
1.17.3. A megrendelés menete: 
A szolgáltatás Felhasználó/Prémium felhasználó veheti igénybe, annak megrendelésével Felhasználó Prémium Felhasználóvá válik. Az előfizetés feltétele az Oldalra történő Teljes regisztráció, továbbá fizetéskor Felhasználó/Prémium felhasználó számlázási nevének és számlázási címének Szolgáltató részére történő megadása. A megrendelést megelőzően meg kell adni a Felhasználó/Prémium felhasználó domain nevét, ez a csomagra történő előfizetés feltétele.
A kiválasztott szolgáltatás alapárát az Oldal által használt Barion fizetési rendszeren keresztül szükséges kifizetnie Felhasználónak/Prémium felhasználónak az ÁSZF-ben meghatározottak szerint.
A megrendelés megtörténtét, valamint a fizetés teljesítését igazoló számlát küld Szolgáltató a Prémium felhasználó által megadott e-mail címre.
1.18. E-tabló csomag: Felhasználó/Prémium felhasználó által igénybe vehető csomag, ami egy egész osztályközösség számára ajánlott, hiszen az egyéni költsége elenyésző.
1.18.1. Alapár: Az E-tablócsomag esetén 1 évre az aktuálisan feltüntetett forintösszeg, amely kizárólag az alapcsomag tartalmára vonatkozik. Amennyiben a Felhasználó/Prémium felhasználó további szolgáltatásokat kíván megrendelni, azok ellenértékét az alapáron felül meg kell fizetnie az alább ismertetettek szerint.
1.18.2. Érvényesség: A csomag 1 évre rendelhető meg, amely azonban tetszőleges alkalommal újra megrendelhető. A szolgáltatás lejárta előtt 7 nappal automatikus figyelmeztetést küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó részére. A megrendelt csomag meghosszabbítható. Amennyiben a Prémium felhasználó az 1 év letelte után újabb csomagot nem rendel meg, előfizetése lejár, és a szolgáltatások megszűnnek. Egyidejűleg korlátlan számú csomagra lehet előfizetni. A szolgáltatás tartalma alapértelmezetten 1 db domain névre és hozzá tartozó tárhelyre értendő.
1.18.3. A csomag tartalma: Az E-tabló csomag tartalmazza a felkészítést az oldal kezeléséhez és tartalomfrissítéséhez, választható domain nevet, önálló közösségi hálózat építését, tárhelyet (5 Gb /bővíthető/ SSD tárhely, adatbázis (MySQL), Apache webszerver, PHP), ingyenes SSL biztonságot, illetve ajándék 3 hónap támogatást és ingyenes rendelkezésre állást.
1.18.4. A megrendelés menete: 
A szolgáltatás Felhasználó/Prémium felhasználó veheti igénybe, annak megrendelésével Felhasználó Prémium Felhasználóvá válik. Az előfizetés feltétele az Oldalra történő Teljes regisztráció, továbbá fizetéskor Felhasználó/Prémium felhasználó számlázási nevének és számlázási címének Szolgáltató részére történő megadása. A megrendelést megelőzően meg kell adni a Felhasználó/Prémium felhasználó domain nevét, ez a csomagra történő előfizetés feltétele.
A kiválasztott csomag alapárát az Oldal által használt Barion fizetési rendszeren keresztül szükséges kifizetnie Felhasználónak/Prémium felhasználónak az ÁSZF-ben meghatározottak szerint.
A megrendelés megtörténtét, valamint a fizetés teljesítését igazoló számlát küld Szolgáltató a Prémium felhasználó által megadott e-mail címre, valamint ekkortól aktiválódik az egy éves használati idő.
1.19. Ingyenes audit csomag
1.19.1. Alapár: Az ingyenes audit csomag, mint ahogyan a nevében is szerepel, teljes mértékben ingyenes.
1.19.2. Érvényesség: A csomag 1 alkalomra szól, amely azonban tetszőleges alkalommal újra megrendelhető.
1.19.3. A csomag tartalma: Az Ingyenes audit csomag lehetőséget biztosít a Felhasználó/Prémium Felhasználó számára, hogy a saját tulajdonában lévő weboldalról egy teljeskörű vizsgálatot kérjen, amelynek eredményeképpen a Szolgáltató kielemzi szakértő szemmel a rendelkezésre bocsátott weboldalt, amely elemzésről egy kimutatást készít és megküldi Felhasználó/Prémium Felhasználó részére. Az elemzési szempontok a következők (keresési teljesítmény, megjelenési teljesítmény, alapvető biztonság, kezelhetőség).
1.19.4. A megrendelés menete: Az Ingyenes audit csomagot Látogató/Felhasználó/Prémium Felhasználó az Oldalon tudja megrendelni, amely során meg kell adni a nevét, email címét és a honlap URL címét, amelyre az auditot kéri. Ezen kívül lehetősége van külön üzenetet is írni Szolgáltató számára. Látogató/Felhasználó/Prémium Felhasználó lehetőséget kap arra is, hogy a megkapott audit részleteit online formában beszélje át Szolgáltatóval. Ennek során szükséges kiválasztani egy preferált napot és órát, valamint el kell fogadni az Adatkezelési szabályzatot is.
1.20. Öröklicencű adatmentés a felhőbe csomag: Abban az esetben, ha éves előfizetés helyett szívesebben vennél egy örökre szóló backup szolgáltatást, akkor ez a csomag neked szól.
1.20.1. Alapár: A csomagot 500GB, 2TB, valamint a 10TB méretben lehet igényelni, amelyek mindegyike egyedileg feltüntetett euróösszegben rendelhető meg, amely kizárólag az alapszolgáltatásra vonatkozik.
1.20.2. Érvényesség: Az élettartamra szóló előfizetés az előfizető személy élettartamára vagy maximum 99 évre érvényes.
1.20.3. A csomag tartalma: A csomag tartalmaz egy öröklicencű felhőbe történő adatmentést, amely interneten keresztül bárhonnan elérhető, az abban szereplő fájlok könnyen megoszthatóak Felhasználó/Prémium Felhasználó által. Fontos, hogy a csomagot Szolgáltató csak ajánlja, ugyanis az eredetileg egy pCloud termék. A Szolgáltató linkjén keresztüli vásárlás esetén Felhasználó/Prémium Felhasználó ajándékként kap, egy ingyenes beállítást Szolgáltatótól.
1.20.4. A megrendelés menete: Felhasználó/Prémium Felhasználó az Oldalon talál a csomaghoz egy úgynevezett affiliate linket, amelyen keresztül eléri a csomag eredeti szolgáltatójának oldalát, ugyanis Szolgáltató ebben a jogviszonyban csak ajánlja magát a csomagot, ahogyan ez már feljebb kifejtésre került. A megrendelés véglegesítéséhez a termék tulajdonosával kell Felhasználónak/Prémium Felhasználónak leszerződnie.
1.21. Animáció csomag: Szolgáltató az animáció csomag segítségével Látogató/Felhasználó/Prémium Felhasználó számára olyan segítséget nyújt, amely testreszabott vizuális kommunikációval kapcsolatos online konzultáció keretein belül bővíti a saját megjelenésüket.
1.21.1. Alapár: A csomag tartalmaz egy ingyenes online konzultációt, amelynek keretein belül részletesen átbeszélésre kerül Látogató/Felhasználó/Prémium Felhasználó igénye. Ezt követően tud egyedi árajánlatot adni Szolgáltató, amely külön megállapodás tárgyát fogja képezni.
1.21.2. A csomag tartalma: Látogató/Felhasználó/Prémium Felhasználó számára Szolgáltató egy ingyenes online konzultációs lehetőséget biztosít, amelynek során felméri annak vizuális kommunikációval kapcsolatos igényeit. Az online konzultáció eredményeként, ha Látogató/Felhasználó/Prémium Felhasználó szeretne erre vonatkozóan árajánlatot kérni a Szolgáltatótól, akkor annak részleteiről külön kell megállapodni.
1.21.3. A megrendelés menete: A csomag megrendelése során Látogató/Felhasználó/Prémium Felhasználónak meg kell adni a Nevét, Email címét, továbbá pár sorban összefoglalni, hogy az animációval kapcsolatban milyen elképzelései vannak, majd elfogadni Szolgáltató Adatkezelési Szabályzatát. Ezen kívül Látogató/Felhasználó/Prémium Felhasználónak meg kell jelölni azt a napot és időpontot is, amikor a számára alkalmas lenne a fent kiemelt online konzultáció lefolytatása.
1.22. Regisztráció: a jelen ÁSZF 2.1-2.12. pontjaiban leírt folyamat.
1.23. Szellemi tulajdonjog:
az Oldal teljes tartalmára vonatkozó szellemi tulajdonjogok, beleértve – korlátozás nélkül – a fiókokat, számítógépes kódokat, illusztrációkat, design és grafikai elemeket, animációkat, hangeffektusokat, zenei kompozíciókat és -felvételeket, know-howt, és minden egyéb szellemi vagy szerzői jogi védelem alá eső terméket.
1.24. Szjt.: a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény.
1.25. Ptk.: a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény.
1.26. Hónap: a naptári hónapnak megfelelő időtartam.
1.27. Fizetési szolgáltató: Barion rendszer. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
1.28. Szolgáltató: Téglás Gergely egyéni vállalkozó; 1041 Budapest, Závodszky Zoltán utca 23. fszt. 3.; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
1.29. Szolgáltatás: az Oldalon a Szolgáltató által saját szolgáltatásaira vonatkozó szolgáltatás
1.30. Szerződés létrejötte: a csomagok tartalmának megismerése és azok árának Oldalon történő közzététele ajánlatnak nem minősül, az csupán tájékoztató jellegű. A szerződés mindenkor a fizetéssel jön létre.

2. Általános rendelkezések
2.1. Az Oldalon nyújtott Szolgáltatások igénybevételének feltétele a regisztráció. Regisztrálni az Oldalra Látogatóként lehet. Amennyiben a Látogató regisztrálni szeretne, úgy azt a „Fiókom” / “Fiók létrehozása” menüpontra kattintást követően a regisztrációs felület értelemszerű kitöltésével tudja megtenni. A regisztráció elküldésével a Látogatónak a jelölőnégyzet kipipálásával el kell fogadnia az ÁSZF-ben és az Adatvédelmi szabályzatban foglaltakat. A regisztráció megtörténtéről a Szolgáltató e-mail üzenet formájában tájékoztatja a Látogatót.
2.2. A regisztráció során a Látogatónak az alábbi adatokat szükséges megadnia kötelezően annak érdekében, hogy Felhasználóvá váljon:
2.2.1. Név;
2.2.2. Felhasználónév;
2.2.3. E-mail cím;
2.2.4. Jelszó,
2.2.5. 
illetve az Oldalon megjelenő ReCaptcha bepipálása, amelyet az, ellenőrzés céljából szükséges megadnia (a továbbiakban: „Teljes regisztráció”).
2.3. A Felhasználó saját döntése alapján tárolhatja fiókjában számlázási nevét és számlázási címét, azonban ez a Felhasználó regisztrációjához Szolgáltató részéréről nem szükséges.
2.4. Amennyiben a Felhasználó az Oldal bármely Szolgáltatását igénybe kívánja venni, ahhoz megrendeléskor meg kell adnia a Szolgáltató részére számlázási nevét és számlázási címét. A Felhasználó bármely leadott megrendelésével Prémium felhasználóvá válik.
2.5. 
A regisztrációval a Felhasználó/Prémium felhasználó elismeri, valamint polgári és büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy teljes cselekvőképességgel rendelkező természetes személy (azaz cselekvőképessége sem részlegesen, sem teljesen nem korlátozott). A regisztráció folyamán és az Oldal, valamint a Szolgáltatások igénybevétele során a Felhasználó/Prémium felhasználó köteles a hozzá köthető, illetve az igénybeveendő szolgáltatáshoz szükséges valós adatokat megadni. Az eredményes regisztráció során a Szolgáltató létrehozza a Felhasználó/Prémium felhasználó felhasználói fiókját.
2.6. A regisztráció során választott felhasználónév nem lehet:
2.6.1. ízléstelen, trágár kifejezést tartalmazó;
2.6.2. szexualitásra utaló;
2.6.3. XX-XXI. századi politikus, párt neve, illetve a politika tárgykörébe tartozó;
2.6.4. háborús bűnösök, terroristák, tömeggyilkosok neve;
2.6.5. bűncselekményt, szabálysértést megvalósító vagy arra felhívó;
2.6.6. vallási nézetekre utaló; - sértő másokra nézve;
2.6.7. reklám;
2.6.8. megtévesztésre alkalmas;
2.6.9. bármilyen szempontból sértő.
2.7. A sikeres regisztrációt követően, a Felhasználó/Prémium felhasználó az Oldalon található „Fiókom” menüpontra kattintva, a belépési adatait megadva tud belépni az Oldalra.
2.8. Amennyiben a Szolgáltatóban felmerül a gyanú vagy tudomására jut, hogy a Felhasználó/Prémium felhasználó által megadott adatok nem vagy nem teljesen valósak, jogosult a Felhasználó/Prémium felhasználó hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve a Felhasználót/Prémium felhasználót az Oldal használatából a felhasználói fiók törlésével kizárni. A Szolgáltató jogosult az Oldalra feltöltött bármilyen tartalmat egyoldalúan, haladéktalanul, saját döntése alapján és indokolás nélkül eltávolítani, végső soron a Felhasználó/Prémium felhasználó fiókját törölni, amennyiben az Oldalra feltöltött tartalom az ÁSZF rendelkezéseibe vagy bármilyen jogszabályba ütközik, illetve amennyiben az bármilyen okból sérelmes a Szolgáltatóra vagy harmadik személyre nézve.
2.9. Amennyiben felmerül annak a gyanúja, hogy a Felhasználó/Prémium felhasználó az Oldal Szolgáltatásait nem rendeltetésszerűen használja, Szolgáltató jogosult a fiókját indoklás nélkül legfeljebb 15 napra felfüggeszteni.
2.10. Bármilyen hibás, hiányos vagy a valóságnak nem megfelelő adatszolgáltatásért a Felhasználó/Prémium felhasználó teljes (polgári és büntetőjogi) felelősséggel tartozik, az ebből fakadó eseményekért és következményekért való felelősségét Szolgáltató teljes mértékben kizárja.
2.11. Az Oldalt minden Látogató, Felhasználó és Prémium felhasználó kizárólag a saját kockázatára és felelősségére használhatja.
2.12. Az a jogosult, akinek az Szjt. által védett szerzői művén, előadásán, hangfelvételén, műsorán, audiovizuális művén, adatbázisán fennálló jogát, továbbá a védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló törvényben meghatározott, a védjegyoltalomból eredő kizárólagos jogát a Szolgáltató által hozzáférhetővé tett információ sérti, teljes bizonyító erejű magánokiratba vagy közokiratba foglalt értesítésével felhívhatja a Szolgáltatót a jogát sértő tartalmú információ eltávolítására. Az értesítést követően a Szolgáltató az Ekertv. 13. §-ának megfelelően jár el. Az értesítésnek tartalmaznia kell:
2.12.1. a sérelem tárgyát és a jogsértést valószínűsítő tények megjelölését;
2.12.2. a jogsértő tartalmú információ azonosításához szükséges adatokat;
2.12.3. a jogosult nevét, lakcímét, illetve székhelyét, telefonszámát, valamint elektronikus levelezési címét.

 
3. A vásárlás menete az Oldalon igénybe vehető ”Csináld magad!”, Oktatási csomag, E-tabló csomag, Adatmentés a felhőbe csomag valamint Üzemeltetési csomag esetében
3.1. Oldalon történő vásárlás feltétele a Teljes regisztráció, mivel az 1.11., 1.12., valamint 1.13. pontokban írtakra tekintettel a ”Csináld magad!”, Oktatási, E.-tabló, Adatmentés a felhőbe valamint Üzemeltetési csomagokat kizárólag Felhasználó/Prémium felhasználó veheti igénybe. Az ehhez szükséges Teljes regisztrációra a 2.2. pontban írtak megfelelően irányadóak.
3.2. A sikeres regisztrációt követően, a Felhasználó/Prémium felhasználó az Oldalon található “Fiókom” menüpont alatt a belépési adatait megadva (felhasználónév, jelszó) tud belépni az Oldalra.
3.3. 
A Felhasználó/Prémium felhasználó jogosult a regisztrációját bármikor törölni az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően a Szolgáltató köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. A Prémium felhasználó felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.
3.4. A Felhasználói/Prémium felhasználói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Felhasználó/Prémium felhasználó felelős. Amennyiben a Felhasználó/Prémium felhasználó tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót. A Felhasználó/Prémium felhasználó vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.
3.5. Az Oldalon keresztül a Felhasználó/Prémium Felhasználó megrendelheti a Szolgáltató Oldalon hirdetett szolgáltatását.  
3.6. Az adott menüpontra kattintást követően a kiválasztott csomag részletes ismertetése található, valamint az igénybe vehető, kiegészítő szolgáltatások listája. Az egyéb szolgáltatások kiválasztását követően az „Előfizetek” vagy "Kosárba" gombra kattintással az Oldal átirányítja Felhasználó/ Prémium felhasználót a kosár felületre.
3.7. Abban az esetben, ha az Oldal túlterheltsége miatt, a megrendelhető szolgáltatás leírásában feltüntetett határidőn belül Szolgáltató nem tudja vállalni a szerződés teljesítését, az „Előfizetek” vagy "Kosárba" gombra történő kattintást követően az Oldal megjelenít egy ablakot, amelyben tájékoztatja Felhasználót/Prémium felhasználót, hogy a megemelkedett ügyteherre tekintettel milyen határidőn belül vállalja a szolgáltatás nyújtását a Szolgáltató. Az üzenet megjelenítését követően az Oldal ismét megkérdezi, hogy „A megváltozott teljesítési határidő mellett is kíván előfizetni a kiválasztott szolgáltatásra?”. Amennyiben Felhasználó/Prémium felhasználó ezt követően ismételten az „Előfizetek” vagy "Kosárba" gombra kattint, a Felhasználó/Prémium felhasználó elfogadja a megváltozott feltételeket, és az Oldal átirányítja a kosár felületre.
3.8. A kosár felületen a Felhasználó/Prémium felhasználó részletesen megtekintheti és ellenőrizheti a kosárba helyezett szolgáltatások listáját, azok teljes árát, valamint az összegző táblázat alján a megrendelés végösszegét. Ezen a felületen Felhasználó/Prémium felhasználó még bármikor módosítani tud kosarának tartalmán, hiszen lehetősége van arra, hogy töröljön szolgáltatást kosarából a törlést jelentő „szemeteskuka” piktogramra kattintva. 
3.9. A megjelenő felületen a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a számlázási nevét és számlázási címét.
3.10. Az összesítő felületen a Felhasználónak/Prémium felhasználónak lehetősége van ellenőrizni a megrendelését, így különösen az általa megadott adatokat, a megrendelni kívánt szolgáltatást, valamint annak árát. A vásárlás folytatásához Felhasználónak/Prémium felhasználónak ezen a felületen található jelölőnégyzet kipipálásával el kell fogadnia jelen ÁSZF-et és az Adatkezelési szabályzatot.
3.11. Az Oldalon található “Rendelés leadása” gombra kattintást követően az Oldal, a Felhasználó/Prémium felhasználót átirányítja a Barion fizetési rendszerének felületére. A felületen a Prémium felhasználó a fizetési tranzakció elindításával véglegesíti a megrendelést, ekkor a Szolgáltató és a Felhasználó/Prémium felhasználó közötti szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés létrejön, ezzel pedig Felhasználó Prémium felhasználóvá válik. Szolgáltató köteles a Prémium felhasználó megrendelésének megérkezését a Prémium felhasználó felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás a Prémium felhasználó megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül Prémium felhasználóhoz nem érkezik meg, Prémium felhasználó mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól, Szolgáltató pedig köteles az átutalt összeget haladéktalanul visszafizetni a Prémium felhasználó részére. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a Prémium felhasználó által a vásárlás során megadott adatokat (pl. számlázási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát, a megrendelt szolgáltatások felsorolását, mennyiségét, árát, és a végösszeget. A megrendelésének állapotát Prémium felhasználó a megrendelés teljesítéséig figyelemmel kísérheti az Oldalon, belépését követően. 
3.12. Az Oldalon megjelenített szolgáltatások vételára az összes közterhet tartalmazó módon van feltüntetve. A szolgáltatások ára magyar forintban (Ft) kerül feltüntetésre (kivéve az Öröklicencű adatmentés partnerlinkeket tartalmazó oldalon, ahol ez EURÓ összegben került bemutatásra). A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Szolgáltató nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően, bárki számára felismerhető módon, hibásan feltüntetett árért, illetve a nyilvánvalóan téves, a szolgáltatás közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra (pl.: 0 Ft). Ilyen esetekben a Szolgáltató nem köteles a szolgáltatást az Oldalon hibásan feltüntetett áron szolgáltatni, és a szerződés nem jön létre a felek között. Hibásan feltüntetett ár esetén Szolgáltató, a rendelés visszaigazolásában vagy azt követően ajánlja fel a szolgáltatás valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában Prémium felhasználó eldöntheti, hogy megrendeli-e valós áron a szolgáltatást vagy sem.
3.13. A Felhasználónak/Prémium felhasználónak a rendelés bármely szakaszában és a megrendelés Szolgáltató részére való elküldéséig az Oldalon bármikor lehetősége van az adatbeviteli hibák javítására, akár a saját fiókjában (felhasználói adatok módosítása), akár a megrendelési felületen (pl. szolgáltatás törlése a kosárból a törlést jelentő „szemeteskuka” piktogramra kattintva). Adatbeviteli hibának minősül például egy rosszul megadott mennyiség, rossz szolgáltatás elhelyezése a kosárban, majd a szolgáltatás törlése a kosárból, rendelési adatok elírása stb. (pl. szállítási cím).
3.14. Szolgáltató a megrendelt szolgáltatásokról Prémium felhasználó részére, a kifizetés igazolására, a vásárlási folyamat során megadott e-mail címére számlát küld ki.
3.15. A fizetés teljesítésével Prémium felhasználó és a Szolgáltató között a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrejön. 
3.16. A szerződés létrejöttét követően Prémium felhasználót az elállás joga nem illeti meg, hiszen a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) c) pontja értelmében a fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát, olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.
3.17. A megrendelés elektronikus úton megkötött, magyar nyelvű, nem írásbeli szerződésnek minősül, amelyre a magyar jog, így különösen a Ptk.-ban és az Ekertv.-ben foglaltak irányadóak. Amennyiben a Prémium felhasználó Fogyasztó, aki árut/szolgáltatást vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje, a szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, szem előtt tartva a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

4. A vásárlás menete az Oldalon igényelhető egyedi árajánlat esetén
4.1. Egyedi árajánlatot kérhet Látogató/Felhasználó/Prémium felhasználó.
4.2. A Weboldal készítés” menüpont alatt az „Ajánlatot kérek!” menüpontra kattintva lehet megadni a paramétereket, amelyek alapján a Szolgáltató árajánlatát kéri a Felhasználó/Prémium felhasználó. 
4.3. Az egyedi árajánlat kérésére az 1.15. pontban írtak, míg a megrendeléskor megadott adatok ellenőrzésére, valamint a fizetés menetére a 3.3.-3.4., valamint a 3.8.-3.17. pontokban írtak megfelelően irányadóak.

5. A vásárlás menete az Oldalon igénybe vehető Ingyenes audit csomag és Animáció csomag esetében
5.1. Mivel egyik csomag esetében sem történik konkrét kifizetés Szolgáltató felé, így ennek a két csomagnak az esetében nem beszélhetünk vásárlásról, többek között azért sem mert pénzmozgás nem történik Látogatónak/Felhasználónak/Prémium Felhasználónak csak személyes adatokat kell megadni.

6. A vásárlás menete az Oldalon igénybe vehető Öröklicencű adatmentés a felhőbe csomag esetében
6.1. Szolgáltató nem tulajdonosa a fent kiemelt csomagokban értékesített termékeknek, azokkal kapcsolatban csak supportot nyújt. Amely azt jelenti, hogy a csomag egy külön linken keresztül, egy harmadik szolgáltatótól igényelhető.

7. Blog
7.1. Az Oldalon a ”Blog” menüpont alatt Szolgáltató által időközönként közzétett blogbejegyzések kapcsán a Szolgáltató kijelenti, hogy azok tartalmáért felelősséget nem vállal, azok csupán érdeklődés felkeltését szolgáló véleménynyilvánításnak minősülnek.

8. A Szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos rendelkezések
8.1. A Szellemi tulajdonjogok kizárólagos jogosultja a Szolgáltató, és nincs semmilyen harmadik személynek olyan joga, amely a Szolgáltatót ezek megfelelő használatában korlátozhatná, vagy a használatot akadályozhatná. A Szolgáltató előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az Oldal, valamint a Szellemi tulajdonjogok egészének vagy részeinek, így különösen a grafikai elemeknek és elgondolásoknak bármilyen másolása, többszörözése, feldolgozása, átdolgozása, terjesztése.

9. Vegyes rendelkezések
9.1. A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a jelen ÁSZF-et a Látogatóknak, Felhasználóknak, valamint a Prémium felhasználóknak az Oldalon közzétett tájékoztatása mellett egyoldalúan módosítsa. A módosított ÁSZF-et a Szolgáltató az Oldalon legkésőbb a módosított ÁSZF hatálybalépése előtti tizedik (10.) napon közzéteszi. Az ÁSZF hatálybalépésekor a Látogatónak, Felhasználónak, valamint Prémium felhasználónak kifejezetten nyilatkoznia kell, hogy a módosított ÁSZF-et elfogadja. Amennyiben a Látogató, Felhasználó, valamint Prémium felhasználó ehhez nem járul hozzá, úgy a továbbiakban nem tud az oldalon Szolgáltatásokat igénybe venni, regisztrációja felfüggesztésre kerül.
9.2. A jelen ÁSZF-re a magyar jogszabályok az irányadók. A Látogató, Felhasználó, valamint Prémium felhasználó és a Szolgáltató bármely a jelen ÁSZF-ből eredő vitát elsősorban békés úton – Látogató, Felhasználó, valamint Prémium felhasználó és Szolgáltató közötti egyeztetés útján – kísérel meg rendezni. Ennek eredménytelensége esetén bármely vita eldöntésére, amely a jelen ÁSZF-ből vagy azzal összefüggésben, annak megszegésével, megszűnésével, érvényességével vagy értelmezésével kapcsolatban keletkezik, a felek alávetik magukat a Budai Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességének. A Látogató, Felhasználó, valamint Prémium felhasználó a Szolgáltatásokkal kapcsolatos vitás ügyek bírósági eljáráson kívüli rendezése érdekében jogosult a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását kezdeményezni. A Szolgáltató székhelye szerint illetékes békéltető testület: Budapesti Békéltető Testület (Székhely: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.; Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.; E-mail cím: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; Telefonszám: 06 (1) 488 21 86).
9.3. Látogató, Felhasználó, valamint Prémium felhasználó részére segítséget jelen ÁSZF-fel összefüggésben a Szolgáltatónál a panaszkezelésért felelős, kijelölt személy nyújt az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen keresztül.
9.4. A Szolgáltató kizárja a felelősségét a működési körén kívül eső okokból származó bármely késedelemért, nemteljesítésért vagy károsodásért, különös tekintettel a vis maior események okozta károkért, erőhatalom, háború, terrorizmus, zendülés, embargó, a polgári vagy katonai hatóságok intézkedései, tűz, árvíz, baleset, munkabeszüntetés vagy a szállítási eszközök, üzemanyag, energia, munkaerő hiánya, illetve az anyaghiány – miatt bekövetkező késedelemért, nemteljesítésért vagy károsodásért.
9.5. A Szolgáltató magatartási kódexet nem alkalmaz.
*****
2023.02.02.