Barion Pixel

Oldalainkon a minőség növelése illetve a felhasználhatóság egyszerűbbé tétele érdekében anonim felhasználó-azonosítókat (cookie) alkalmazunk. Az "Elfogadom" gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez.

Általános szerződési feltételek (használati feltételek)

1. Fogalmak:
1.1. Adatvédelmi szabályzat: jelenti Szolgáltató adatvédelmi szabályzatát.
1.2. ÁSZF (általános szerződési feltételek): jelenti a jelen szerződési feltételeket.
1.3. Ekertv.: az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény.
1.4. Fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy. Nem természetes személyek nem tekinthetőek fogyasztónak.
1.5. Vállalkozás: Fogyasztónak nem minősülő természetes személy vagy jogi személy.
1.6. Gazdálkodó szervezet: a gazdasági társaság, az európai részvénytársaság, az egyesülés, az európai gazdasági egyesülés, az európai területi társulás, a szövetkezet, a lakásszövetkezet, az európai szövetkezet, a vízgazdálkodási társulat, az erdőbirtokossági társulat, az állami vállalat, az egyéb állami gazdálkodó szerv, az egyes jogi személyek vállalata, a közös vállalat, a végrehajtói iroda, a közjegyzői iroda, az ügyvédi iroda, a szabadalmi ügyvivői iroda, az önkéntes kölcsönös biztosító pénztár, a magánnyugdíjpénztár, az egyéni cég, továbbá az egyéni vállalkozó. Az állam, a helyi önkormányzat, a költségvetési szerv, az egyesület, a köztestület, valamint az alapítvány gazdálkodó tevékenységével összefüggő polgári jogi kapcsolataira is a gazdálkodó szervezetre vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni.
1.7. Munkaszüneti nap: a mindenkori magyar munka törvénykönyvéről szóló jogszabályban munkaszüneti napként meghatározott napok [jelenleg a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény 102. § (1) bekezdése], valamint a szombati és vasárnapi napok, a foglalkoztatáspolitikáért felelős miniszter minden tárgyévet megelőző évben kiadott rendeletében meghatározott módosításaival, amelyben meghatározza az általános munkarendben foglalkoztatott munkavállalók munkaidő-beosztásának a munkaszüneti napok miatti változását.
1.8. Munkanap: mindazon naptári napokat jelenti, amelyek nem minősülnek Munkaszüneti napnak.
1.9. Látogató: azon személy, aki az Oldalt regisztráció nélkül használja. Az Oldalon található tartalmakhoz korlátlanul hozzáfér, azonban az Oldal szolgáltatásait igénybe venni nem tudja.
1.10. Felhasználó: azon gazdálkodó szervezet vagy 18. életévét betöltött természetes személy, aki az Oldalra történő Teljes regisztráció folyamatát sikeresen elvégezte. Személyes adatainak kezeléséhez hozzájárulását adta a Szolgáltatónak. Az Oldalon található tartalmakhoz korlátlanul hozzáfér, továbbá az Oldalon található valamennyi Szolgáltatás igénybevételére jogosult.
1.11. Prémium felhasználó: azon gazdálkodó szervezet vagy 18. életévét betöltött természetes személy, aki az Oldalra történő Teljes regisztráció folyamatát sikeresen elvégezte. Személyes adatainak kezeléséhez hozzájárulását adta Szolgáltatónak. Az Oldalon található tartalmakhoz korlátlanul hozzáfér, valamennyi Szolgáltatás igénybevételére jogosult, és valamely csomagot (1.13.-1.16. pontok) már használja vagy használta. 
1.12. Oldal: a www.tegtrix.hu
1.13. Kulcsrakész csomag: Felhasználó/Prémium felhasználó által igénybe vehető csomag, amely alapján a Szolgáltató a Felhasználó/Prémium felhasználó által megadott információk alapján teljeskörűen elkészíti a kívánt honlapot.
1.13.1. Alapár: A Kulcsrakész csomag esetén aktuálisan feltüntetett forintösszeg, amely kizárólag az alapcsomag tartalmára vonatkozik. Amennyiben a Felhasználó/Prémium felhasználó további szolgáltatásokat kíván megrendelni, azok ellenértékét az alapáron felül meg kell fizetnie az alább ismertetettek szerint.
1.13.2. Érvényesség: A csomag 1 hónap (30 naptári nap) időre szól, amely azonban tetszőleges alkalommal újra megrendelhető. A csomag lejárta előtt 7 nappal automatikus figyelmeztetést küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó részére. A megrendelt csomag nem meghosszabbítható, csupán új csomagra lehet előfizetni. Amennyiben a Prémium felhasználó az 1 hónapos határidő letelte után újabb csomagot nem rendel meg, előfizetése lejár, és a csomaggal kapcsolatos szolgáltatások megszűnnek. Egyidejűleg korlátlan számú csomagra lehet előfizetni. A csomag tartalma alapértelmezetten 1 db domain névre és hozzá tartozó tárhelyre értendő.
1.13.3. Csomag tartalma: Felhasználó/Prémium felhasználó kiválaszthatja az általa preferált honlapelemeket, és ezeknek a segítségével készíti el a Szolgáltató a weboldalt. A weboldal minden esetben PHP és MySQL alapú, Joomla tartalomkezelő rendszer, amelyhez a Felhasználónak/Prémium felhasználónak továbbá lehetősége van akár 30 féle dizájnos honlapelem kiválasztására (többek között: Diavetítő, Hero diavetítés, Kiemelt funkció, Számláló, Fülek, Harmonika, Folyamat, Jellemzők, Céges logók, Rólunk mondták, CTA gomb, Lábléc, Portfólió, Galéria, Képes jellemzők, Helyek, Kulcspontok, Ártáblázat, Űrlap, Csapatunk, Projektjeink, Képességek, Körmutatók, Diagram, Történet, Kapcsolat, Térkép). A csomag tartalma magában foglal továbbá maximum 10 aloldalt. A Prémium felhasználó a csomag megrendelése esetén ajándék 1 hónapnyi (30 naptári napnyi) támogatást szerez, amely tartalmaz 30 naptári napon keresztüli rendelkezésre állást, Prémium felhasználó kérdéseire 2 munkanapon belüli válaszadást, napi mentést és 1 munkanapon belüli helyreállítást, a weboldal naprakészen tartását, frissítést, szükség esetén tanácsadást. Az 1 hónapnyi támogatás domain címenként kizárólag a csomag első alkalommal történő megrendelését követően vehető igénybe. A honlapkészítés nem tartalmaz domain és/vagy tárhely előfizetést, keresőoptimalizálást, stockfotók elhelyezését, jogi dokumentumok elkészítését, azonban ezek kiegészítő szolgáltatás keretében felár ellenében megrendelhetőek a Szolgáltatótól.
1.13.4. Demo oldal: A megrendelhető csomag tartalmának megismerése, illetve az igénybe vehető további szolgáltatások szemléletes ismertetése érdekében az Oldalon demo került elhelyezésre, amely a Látogatók, Felhasználók, valamint Prémium felhasználók vizuális tájékozódását segíti. A Kulcsrakész csomag demo oldala az alábbi linken érhető el: kulcsdemo.tegtrix.hu
1.13.5. A megrendelés menete:
1.13.5.1. A Kulcsrakész csomagot a Felhasználó/Prémium felhasználó veheti igénybe, a csomagra történő előfizetéssel a Felhasználó Prémium Felhasználóvá válik, az előfizetés feltétele az Oldalra való Teljes regisztráció, továbbá fizetéskor a Felhasználó/Prémium felhasználó számlázási nevének és számlázási címének Szolgáltató részére történő megadása.
1.13.5.2. A megrendelést megelőzően meg kell adni a Felhasználó/Prémium felhasználó domain nevét, ez a csomagra történő előfizetés feltétele. A domain név megadásával egyidejűleg a tárhely hozzáférési adatokat is szükséges Szolgáltató részére megadni.
1.13.5.3. A megrendelt szolgáltatás megfelelő teljesítése érdekében meg kell adni az elkészítendő honlapra vonatkozó információkat (pl. megjelenítés, feliratok, szöveg, képek, effektek stb.), valamint a Kulcsrakész honlaphoz kívánt honlapelemeket.
1.13.5.4. A kiválasztott Kulcsrakész csomag alapárát, valamint a kiválasztott kiegészítő szolgáltatások alapáron felüli ellenértékét - amennyiben ilyen megrendelésre került – összesítve, az Oldal által használt Barion fizetési rendszeren keresztül szükséges kifizetnie a Felhasználónak/Prémium felhasználónak az ÁSZF-ben meghatározottak szerint.
1.13.5.5. A megrendelés megtörténtét, valamint a fizetés teljesítését igazoló számlát küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó által megadott e-mail címre, valamint ekkortól aktiválódik 30 naptári napra az előfizetett csomag, valamint a kiegészítő szolgáltatások.
1.13.6. További igénybe vehető kiegészítő szolgáltatások:
1.13.6.1. Domain név és tárhely igénylése:
1.13.6.1.1. Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért hoszting szolgáltatás [2 Gb SSD tárhely, korlátlan emailfiók, korlátlan adatbázis (MariaDB 10.1.24 (MySQL 5.6 kompatibilis)), korlátlan adatforgalom, nincs fájlméret korlátozás, korlátlan parkolható domain, Apache 2.4 webszerver, PHP 7 verziók] igényelhető. A domain névre, illetve tárhelyre történő előfizetés a szerződés létrejöttétől számított 1 évig érvényes, ezt követően azok újabb megrendelés hiányában megszűnnek.
1.13.6.2. Fizetős SSL titkosítás igénylése:
1.13.6.2.1. Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért Rapid SSL tanúsítvány [1 db domainre hitelesített (Domain Validated), zöld címsor nélküli, SAN/UC támogatással nem rendelkező, összes www domainre biztonságos, 2048 bit hosszú nyilvános kulcs algoritmusa: RSA, 256 bites szimmetrikus titkosítás, DigiCert Global G2 gyökér CA, 10.000 USD pénzgarancia] igényelhető. A Rapid SSL tanúsítványra történő előfizetés a szerződés létrejöttétől számított 1 évig érvényes, ezt követően az újabb megrendelés hiányában megszűnik.
1.13.6.3. Keresőoptimalizálás igénylése: Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért igényelhető.
1.13.6.4. Jogi dokumentumok igénylése:
1.13.6.4.1. Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért igényelhető.
1.13.6.4.2. Ezen kiegészítő szolgáltatás keretében kizárólag az adott honlappal kapcsolatos adatvédelmi, valamint sütihasználati szabályzat elkészítésére vonatkozik, egyéb jogi dokumentum készítése nem igényelhető.
1.13.6.5. Stockfotók igénylése:
1.13.6.5.1. Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért 100 kép/hó igényelhető. A stockphoto előfizetés a szerződés létrejöttétől számított 1 hónap elteltével lejár, de a fiók továbbra is megmarad. Amennyiben az 1 hónapos előfizetés ideje alatt a Prémium felhasználó a maximális 100 fotónál kevesebbet tölt le, arra a későbbiekben már nincs lehetősége.
1.14. ”Csináld magad!” csomag: Felhasználó/Prémium felhasználó által igénybe vehető csomag, amely alapján a Szolgáltató segítségével a Felhasználó/Prémium felhasználó saját igényei alapján saját maga készíti el weboldalát.
1.14.1. Alapár: A „Csináld magad!” csomag esetén aktuálisan feltüntetett forintösszeg, amely kizárólag az alapcsomag tartalmára vonatkozik. Amennyiben a Felhasználó/Prémium felhasználó további szolgáltatásokat kíván megrendelni, azok ellenértékét az alapáron felül meg kell fizetnie az alább ismertetettek szerint.
1.14.2. Érvényesség: A csomag 1 hónap (30 naptári nap) időre szól, amely azonban tetszőleges alkalommal újra megrendelhető. A csomag lejárta előtt 7 nappal automatikus figyelmeztetést küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó részére. A megrendelt csomag nem meghosszabbítható, csupán új csomagra lehet előfizetni. Amennyiben a Prémium felhasználó az 1 hónapos határidő letelte után újabb csomagot nem rendel meg, előfizetése lejár, és a csomaggal kapcsolatos szolgáltatások megszűnnek. Egyidejűleg korlátlan számú csomagra lehet előfizetni. A csomag tartalma alapértelmezetten 1 db domain névre és hozzá tartozó tárhelyre értendő.
1.14.3. Csomag tartalma: A „Csináld Magad!” csomag tartalmaz egy 1 évre szóló használati licenszet a webszerkesztő szoftverhez. Ezen kívül tartalmazza egy webszerkesztő szoftverrel felszerelt reszponzív honlap elkészítését, továbbá ingyenes Let’s Encrypt típusú SSL-t. A Prémium felhasználó a csomag megrendelése esetén ajándék 1 hónapnyi (30 naptári napnyi) támogatást szerez, amely tartalmaz 30 naptári napon keresztüli rendelkezésre állást, a Prémium felhasználó kérdéseire 2 munkanapon belüli válaszadást, napi mentést és 1 munkanapon belüli helyreállítást, a weboldal naprakészen tartását, frissítést, szükség esetén tanácsadást. Az 1 hónapnyi támogatás domain nevenként kizárólag a csomag első alkalommal történő megrendelését követően vehető igénybe. A csomag nem tartalmaz domain és/vagy tárhely előfizetést, keresőoptimalizálást, stockfotók elhelyezését, jogi dokumentumok elkészítését, azonban ezek kiegészítő szolgáltatás keretében felár ellenében megrendelhetőek a Szolgáltatótól. Az 1 éves használati licensz lejárta után minden addig létrehozott weboldal elem és tartalom megmarad és továbbra is szerkeszthető. Új elemek installálásához és szoftverfrissítéshez viszont újabb előfizetésre van szükség. Fontos, hogy az oktatóvideók csak aktív "Csináld magad!" csomag vagy Támogatói csomag előfizetése esetén érhetők el.
1.14.4. Demo oldal: A megrendelhető csomag tartalmának, illetve az igénybe vehető további szolgáltatások szemléletes ismertetése érdekében az Oldalon demo került elhelyezésre, amely a Látogatók, Felhasználók, valamint Prémium felhasználók vizuális tájékozódását segíti. A ”Csináld magad!” csomag demo oldala az alábbi linken érhető el: sajatdemo.tegtrix.hu
1.14.5. A megrendelés menete:
1.14.5.1. A „Csináld magad!” csomagot Felhasználó/Prémium felhasználó veheti igénybe, a csomagra történő előfizetéssel a Felhasználó Prémium felhasználóvá válik, az előfizetés feltétele az Oldalra való Teljes regisztráció, továbbá fizetéskor a Felhasználó/Prémium felhasználó számlázási nevének és számlázási címének Szolgáltató részére történő megadása.
1.14.5.2. A megrendelést megelőzően meg kell adni a Felhasználó/Prémium felhasználó domain nevét, ez a csomagra történő előfizetés feltétele. A domain név megadásával egyidejűleg a tárhely hozzáférési adatokat is szükséges Szolgáltató részére megadni. 
1.14.5.3. A megrendelt szolgáltatás megfelelő teljesítése érdekében meg kell adni az elkészítendő honlapra vonatkozó információkat (pl. megjelenítés, feliratok, szöveg, képek, effektek stb.).
1.14.5.4. A kiválasztott „Csináld magad!” csomag alapárát, valamint a kiválasztott kiegészítő szolgáltatások alapáron felüli ellenértékét - amennyiben ilyen megrendelésre került – összesítve, az Oldal által használt Barion fizetési rendszeren keresztül szükséges kifizetnie Felhasználónak/Prémium felhasználónak az ÁSZF-ben meghatározottak szerint. 
1.14.5.5. A megrendelés megtörténtét, valamint a fizetés teljesítését igazoló számlát küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó által megadott e-mail címre, valamint ekkortól aktiválódik 30 naptári napra az előfizetett csomagban elérhető oktatóvideók, valamint a kiegészítő szolgáltatások. Ezzel egyidejűleg a Szolgáltató beállítja azt a Prémium felhasználó számára szükséges módon.
1.14.6. További igénybe vehető kiegészítő szolgáltatások:
1.14.6.1. Domain név és tárhely igénylése:
1.14.6.1.1. Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért hoszting szolgáltatás [2 Gb SSD tárhely, korlátlan emailfiók, korlátlan adatbázis (MariaDB 10.1.24 (MySQL 5.6 kompatibilis)), korlátlan adatforgalom, nincs fájlméret korlátozás, korlátlan parkolható domain, Apache 2.4 webszerver, PHP 7 verziók] igényelhető. A domain névre, illetve tárhelyre történő előfizetés a szerződés létrejöttétől számított 1 évig érvényes, ezt követően azok újabb megrendelés hiányában megszűnnek.
1.14.6.2. Fizetős SSL titkosítás igénylése:
1.14.6.2.1. Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszegellenértékért Rapid SSL tanúsítvány [1 db domainre hitelesített (Domain Validated), zöld címsor nélküli, SAN/UC támogatással nem rendelkező, összes www domainre biztonságos, 2048 bit hosszú nyilvános kulcs algoritmusa: RSA, 256 bites szimmetrikus titkosítás, DigiCert Global G2 gyökér CA, 10.000 USD pénzgarancia] igényelhető. 
1.14.6.2.2. A Rapid SSL tanúsítványra történő előfizetés a szerződés létrejöttétől számított 1 évig érvényes, ezt követően az újabb megrendelés hiányában megszűnik.
1.14.6.3. Keresőoptimalizálás igénylése: Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért igényelhető. 
1.14.6.4. Jogi dokumentumok igénylése:
1.14.6.4.1. Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért igényelhető.
1.14.6.4.2. Ezen kiegészítő szolgáltatás keretében kizárólag az adott honlappal kapcsolatos adatvédelmi, valamint sütihasználati szabályzat elkészítésére vonatkozik, egyéb jogi dokumentum készítése nem igényelhető.
1.14.6.5. Stockfotók igénylése:
1.14.6.5.1. Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért 100 kép/hó igényelhető. A stockphoto előfizetés a szerződés létrejöttétől számított 1 hónap elteltével lejár, de a fiók továbbra is megmarad. Amennyiben az 1 hónapos előfizetés ideje alatt a Prémium felhasználó a maximális 100 fotónál kevesebbet tölt le, arra a későbbiekben már nincs lehetősége.
1.14.6.6. Webszerkesztő szoftver igénylése:
1.14.6.6.1. A „Csináld magad!” csomag tartalma magában foglalja a webszerkesztő szoftver igénylésének lehetőségét, így ezen Szolgáltatás Felhasználó/Prémium felhasználó általi, „Csináld magad!” csomag keretében történő igénybevétele ingyenes.
1.14.6.6.2. A Szolgáltató a Felhasználó/Prémium felhasználó megrendelése alapján létrehoz az alábbi formátumban egy e-mail fiókot: „ugyfelneve”@tegtrix.hu. Ezután Szolgáltató telepít a Prémium felhasználó által megadott tárhelyre és a Prémium felhasználónak átadja a belépéshez szükséges adatokat, valamint a használatot segítő oktatóvideókat.
1.14.6.6.3. Az előfizetés a szerződés létrejöttétől számított 1 évig tart. Amennyiben ez időtartam után a Felhasználó/Prémium felhasználó nem fizet ismételten elő, az előfizetése megszűnik, de a fiókja megmarad, így az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokat a továbbiakban is tudja használni. Az előfizetés ideje alatt létrehozott tartalom változások nélkül megmarad, kivéve, ha maga a Felhasználó/Prémium felhasználó törli azt.
1.15. Támogatói csomag: Felhasználó/Prémium felhasználó által igénybe vehető csomag, ami annak ajánlott, aki honlapjával kapcsolatos biztos támogatói hátteret, szakmai tanácsadást, valamint a honlapról készülő napi mentést szeretne igénybe venni a Szolgáltatótól.
1.15.1. Alapár: A Támogatói csomag esetén az 1 hónapra (30 naptári napra) a 3 hónapra (90 naptári napra), a 6 hónapra (180 naptári napra), valamint a 12 hónapra (365 naptári napra) aktuálisan feltüntetett forintösszeg, amely kizárólag az alapcsomag tartalmára vonatkozik. Amennyiben a Felhasználó/Prémium felhasználó további szolgáltatásokat kíván megrendelni, azok ellenértékét az alapáron felül meg kell fizetnie az alább ismertetettek szerint.
1.15.2. Érvényesség: A csomag 1 hónap (30 naptári nap), 3 hónap (90 naptári nap), 6 hónap (180 naptári nap) vagy 12 hónap (365 naptári nap) időre szól a választott Támogatói csomag alapján, amely azonban tetszőleges alkalommal újra megrendelhető. A csomag lejárta előtt 7 nappal automatikus figyelmeztetést küld a Szolgáltató Prémium felhasználó részére. A megrendelt csomag nem meghosszabbítható, csupán új csomagra lehet előfizetni. Amennyiben a Prémium felhasználó az 1, 3, 6 vagy 12 hónapos határidő letelte után újabb csomagot nem rendel meg, előfizetése lejár, és a csomaggal kapcsolatos szolgáltatások megszűnnek. Egyidejűleg korlátlan számú csomagra lehet előfizetni. A csomag tartalma alapértelmezetten 1 db domain névre és hozzá tartozó tárhelyre értendő.
1.15.3. Csomag tartalma: A Támogatói csomag tartalmazza a Szolgáltató 1, 3, 6, illetve 12 hónapon keresztüli rendelkezésre állását, attól függően, hogy Prémium felhasználó milyen időtartamra fizet elő, ami magában foglalja a kérdésekre történő 2 munkanapon belüli válaszadást. Tartalmazza továbbá a napi mentés funkciót és a bejelentésétől számított 1 munkanapon belüli helyreállítást. Szolgáltató naprakészen tartja Prémium felhasználó weboldalát, továbbá frissíti is azt (abban az esetben, ha azt a Szolgáltató készítette). Szolgáltató értesíti Prémium Felhasználót lejárati határidők előtt, illetve Prémium Felhasználó számon tudja tartani előfizetéseit. Prémium Felhasználó szükség esetén tanácsadásért is fordulhat a Szolgáltatóhoz.
1.15.4. A megrendelés menete:
1.15.4.1. A Támogatói csomagot Felhasználó/Prémium felhasználó veheti igénybe, annak megrendelésével Felhasználó Prémium Felhasználóvá válik. az előfizetés feltétele az Oldalra történő Teljes regisztráció, továbbá fizetéskor Felhasználó/Prémium felhasználó számlázási nevének és számlázási címének Szolgáltató részére történő megadása. A megrendelést megelőzően meg kell adni a Felhasználó/Prémium felhasználó domain nevét, ez a csomagra történő előfizetés feltétele. A domain név megadásával egyidejűleg a tárhely hozzáférési adatokat is szükséges Szolgáltató részére megadni. 
1.15.4.2. A kiválasztott Támogatói csomag alapárát, valamint a kiválasztott kiegészítő szolgáltatások alapáron felüli ellenértékét - amennyiben ilyen megrendelésre került – összesítve, az Oldal által használt Barion fizetési rendszeren keresztül szükséges kifizetnie Felhasználónak/Prémium felhasználónak az ÁSZF-ben meghatározottak szerint. 
1.15.4.3. A megrendelés megtörténtét, valamint a fizetés teljesítését igazoló számlát küld Szolgáltató a Prémium felhasználó által megadott e-mail címre, valamint ekkortól aktiválódnak 30/90/180/365 naptári napra az előfizetett csomagban elérhető oktatóvideók, valamint a kiegészítő szolgáltatások. 
1.15.5. További igénybe vehető kiegészítő szolgáltatások:
1.15.5.1. Oktatás: Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért.
1.15.5.2. SEO finomhangolás: Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért.
1.15.5.3. Skype rendelkezésre állás: Az alapáron felül az aktuálisan feltüntetett forintösszeg ellenértékért.
1.16. Egyedi ajánlat: Felhasználó/Prémium felhasználó által igényelhető egyedi ajánlat kérése. A csomag tartalma, ára, érvényessége, illetve a kiegészítő szolgáltatások listája előre nem meghatározott, azok a Felhasználó/Prémium felhasználó egyedi igényeitől függnek minden esetben. Az egyedi ajánlatban meghatározott időtartam leteltét megelőzően értesítést küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó részére. Amennyiben a lejárati idő előtt Prémium felhasználó újabb előfizetést nem rendel meg, a csomaggal járó szolgáltatások megszűnnek.
1.16.1. A megrendelés menete:
1.16.1.1. Egyedi árajánlat kérésére Felhasználóként/Prémium felhasználóként van lehetőség. Amennyiben Felhasználó/Prémium felhasználó szeretne egyedi árajánlatot kérni, a fiókjába belépve, az ajánlatra vonatkozó lényeges adatok ismertetésével kérheti azt a Szolgáltatótól.
1.16.1.2. Az ajánlatra vonatkozó lényeges adatok Szolgáltató részére történő megküldésétől számított 5 napon belül a Szolgáltató elkészíti egyedi árajánlatát, és megküldi azt Felhasználó/Prémium felhasználó részére. Szolgáltató a megküldött ajánlatához 10 napig van kötve. 
1.16.1.3. Amennyiben a Felhasználó/Prémium felhasználó az ajánlatot annak megküldésétől számított 10 napon belül elfogadja, a Szolgáltató összekészíti a kért csomagot az elfogadott ajánlat alapján. 
1.16.1.4. A megrendelést megelőzően meg kell adni a Felhasználó/Prémium felhasználó domain nevét, ez a csomagra történő előfizetés feltétele. A domain név megadásával egyidejűleg a tárhely hozzáférési adatokat is szükséges Szolgáltató részére megadni.
1.16.1.5. A megrendelt szolgáltatás megfelelő teljesítése érdekében meg kell adni az elkészítendő honlapra vonatkozó információkat (pl. megjelenítés, feliratok, szöveg, képek, effektek stb.).
1.16.1.6. Amennyiben Felhasználó a megküldött árajánlatot elfogadja, ezzel Prémium felhasználóvá válik, és az árajánlatban feltüntetett összeget kifizeti az oldal Barion fizetési felületén keresztül, majd a megrendelés megtörténtét, valamint a fizetés teljesítését igazoló számlát küld a Szolgáltató a Prémium felhasználó által megadott e-mail címre, valamint ekkortól aktiválódik az elfogadott ajánlatban meghatározott naptári napra a megrendelt csomag.
1.17. Regisztráció: a jelen ÁSZF 2.1-2.6. pontjaiban leírt folyamat.
1.18. Szellemi tulajdonjog: az Oldal teljes tartalmára vonatkozó szellemi tulajdonjogok, beleértve – korlátozás nélkül – a fiókokat, számítógépes kódokat, illusztrációkat, design és grafikai elemeket, animációkat, hangeffektusokat, zenei kompozíciókat és -felvételeket, know-howt, és minden egyéb szellemi vagy szerzői jogi védelem alá eső terméket.
1.19. Szjt.: a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény.
1.20. Ptk.: a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény.
1.21. Hónap: a naptári hónapnak megfelelő időtartam.
1.22. Fizetési szolgáltató: Barion rendszer. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
1.23. Szolgáltató: Téglás Gergely egyéni vállalkozó; 1041 Budapest, Závodszky Zoltán utca 23. fszt. 3.; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
1.24. Szolgáltatás: az Oldalon a Szolgáltató által saját szolgáltatásaira vonatkozó szolgáltatás
1.25. Szerződés létrejötte: a csomagok tartalmának megismerése és azok árának Oldalon történő közzététele ajánlatnak nem minősül, az csupán tájékoztató jellegű. A szerződés mindenkor a fizetéssel jön létre.
2. Általános rendelkezések
2.1. Az Oldalon nyújtott Szolgáltatások igénybevételének feltétele a regisztráció. Regisztrálni az Oldalra Látogatóként lehet. Amennyiben a Látogató regisztrálni szeretne, úgy azt a „Fiókom” / „Regisztráció” menüpontra kattintást követően a regisztrációs felület értelemszerű kitöltésével tudja megtenni. A regisztráció elküldésével a Látogatónak a jelölőnégyzet kipipálásával el kell fogadnia az ÁSZF-ben és az Adatvédelmi szabályzatban foglaltakat. A regisztráció megtörténtéről a Szolgáltató e-mail üzenet formájában tájékoztatja a Látogatót. A regisztrációt követően a regisztráció megerősítésére van szükség, melyet a Látogató a megadott e-mail címére küldött üzenetben található megerősítő linkre kattintva tud elvégezni. A megerősítő link használata nélkül a Látogató nem tud bejelentkezni fiókjába, és ezáltal nem tud az Oldal Felhasználójává válni. 
2.2. A regisztráció során a Látogatónak az alábbi adatokat szükséges megadnia kötelezően annak érdekében, hogy Felhasználóvá váljon:
• Név;
• Felhasználónév vagy e-mail cím;
• E-mail cím;
• Jelszó,
2.3. illetve az Oldalon megjelenített kódot, ellenőrzés céljából szükséges megadnia (a továbbiakban: Teljes regisztráció). A Felhasználó saját döntése alapján tárolhatja fiókjában számlázási nevét és számlázási címét, azonban ez a Felhasználó regisztrációjához Szolgáltató részéréről nem szükséges.
2.4. Amennyiben a Felhasználó az Oldal bármely Szolgáltatását igénybe kívánja venni, ahhoz megrendeléskor meg kell adnia a Szolgáltató részére számlázási nevét és számlázási címét. A Felhasználó bármely leadott megrendelésével Prémium felhasználóvá válik.
2.4. A regisztrációval a Felhasználó/Prémium felhasználó elismeri, valamint polgári és büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy teljes cselekvőképességgel rendelkező természetes személy (azaz cselekvőképessége sem részlegesen, sem teljesen nem korlátozott). A regisztráció folyamán és az Oldal, valamint a Szolgáltatások igénybevétele során a Felhasználó/Prémium felhasználó köteles a hozzá köthető, illetve az igénybeveendő szolgáltatáshoz szükséges valós adatokat megadni. Az eredményes regisztráció során a Szolgáltató létrehozza a Felhasználó/Prémium felhasználó felhasználói fiókját.
2.6. A regisztráció során választott felhasználónév nem lehet:
2.5.1. ízléstelen, trágár kifejezést tartalmazó;
2.5.2. szexualitásra utaló;
2.5.3. XX-XXI. századi politikus, párt neve, illetve a politika tárgykörébe tartozó;
2.5.4. háborús bűnösök, terroristák, tömeggyilkosok neve;
2.5.5. bűncselekményt, szabálysértést megvalósító vagy arra felhívó;
2.5.6. vallási nézetekre utaló; - sértő másokra nézve;
2.5.7. reklám;
2.5.8. megtévesztésre alkalmas;
2.5.9. bármilyen szempontból sértő.
2.7. A sikeres regisztrációt követően, a Felhasználó/Prémium felhasználó az Oldalon található „Belépés” menüpontra kattintva, a belépési adatait megadva tud belépni az Oldalra.
2.8. Amennyiben a Szolgáltatóban felmerül a gyanú vagy tudomására jut, hogy a Felhasználó/Prémium felhasználó által megadott adatok nem vagy nem teljesen valósak, jogosult a Felhasználó/Prémium felhasználó hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve a Felhasználót/Prémium felhasználót az Oldal használatából a felhasználói fiók törlésével kizárni. A Szolgáltató jogosult az Oldalra feltöltött bármilyen tartalmat egyoldalúan, haladéktalanul, saját döntése alapján és indokolás nélkül eltávolítani, végső soron a Felhasználó/Prémium felhasználó fiókját törölni, amennyiben az Oldalra feltöltött tartalom az ÁSZF rendelkezéseibe vagy bármilyen jogszabályba ütközik, illetve amennyiben az bármilyen okból sérelmes a Szolgáltatóra vagy harmadik személyre nézve.
2.9. Amennyiben felmerül annak a gyanúja, hogy a Felhasználó/Prémium felhasználó az Oldal Szolgáltatásait nem rendeltetésszerűen használja, Szolgáltató jogosult a fiókját indoklás nélkül legfeljebb 15 napra felfüggeszteni.
2.10 Bármilyen hibás, hiányos vagy a valóságnak nem megfelelő adatszolgáltatásért a Felhasználó/Prémium felhasználó teljes (polgári és büntetőjogi) felelősséggel tartozik, az ebből fakadó eseményekért és következményekért való felelősségét Szolgáltató teljes mértékben kizárja.
2.11. Az Oldalt minden Látogató, Felhasználó és Prémium felhasználó kizárólag a saját kockázatára és felelősségére használhatja.
2.12. Az a jogosult, akinek az Szjt. által védett szerzői művén, előadásán, hangfelvételén, műsorán, audiovizuális művén, adatbázisán fennálló jogát, továbbá a védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló törvényben meghatározott, a védjegyoltalomból eredő kizárólagos jogát a Szolgáltató által hozzáférhetővé tett információ sérti, teljes bizonyító erejű magánokiratba vagy közokiratba foglalt értesítésével felhívhatja a Szolgáltatót a jogát sértő tartalmú információ eltávolítására. Az értesítést követően a Szolgáltató az Ekertv. 13. §-ának megfelelően jár el. Az értesítésnek tartalmaznia kell:
2.12.1. a sérelem tárgyát és a jogsértést valószínűsítő tények megjelölését;
2.12.2. a jogsértő tartalmú információ azonosításához szükséges adatokat;
2.12.3. a jogosult nevét, lakcímét, illetve székhelyét, telefonszámát, valamint elektronikus levelezési címét.

 
3. A vásárlás menete az Oldalon igénybe vehető Kulcsrakész, ”Csináld magad!”, valamint Támogatói csomag esetében
3.1. Oldalon történő vásárlás feltétele a Teljes regisztráció, mivel az 1.11., 1.12., valamint 1.13. pontokban írtakra tekintettel a Kulcsrakész, ”Csináld magad!”, valamint Támogatói csomagokat kizárólag Felhasználó/Prémium felhasználó veheti igénybe. Az ehhez szükséges Teljes regisztrációra a 2.2. pontban írtak megfelelően irányadóak.
3.2. A sikeres regisztrációt követően, a Felhasználó/Prémium felhasználó az Oldalon található „Belépés” menüpont alatt a belépési adatait megadva (felhasználónév/e-mail cím, jelszó) tud belépni az Oldalra.
3.3. A Felhasználó/Prémium felhasználó jogosult a regisztrációját bármikor törölni az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően a Szolgáltató köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. A Prémium felhasználó felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.
3.4. A Felhasználói/Prémium felhasználói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Felhasználó/Prémium felhasználó felelős. Amennyiben a Felhasználó/Prémium felhasználó tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót. A Felhasználó/Prémium felhasználó vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.
3.5. Az Oldalon keresztül a Felhasználó/Prémium Felhasználó megrendelheti a Szolgáltató Oldalon hirdetett szolgáltatását. A Felhasználó/Prémium felhasználó a megrendelni kívánt szolgáltatás részletes jellemzőiről, áráról, illetve esetlegesen egyéb választható tulajdonságáról, a szolgáltatás rövid ismertetése után található „Részletek” menüpontra kattintást követően tájékozódhat. Az itt feltüntetett tartalom, illetve ár nem minősül ajánlatnak, az csupán tájékoztató jellegű.  
3.6. A „Részletek” menüpontra kattintást követően a kiválasztott csomag részletes ismertetése található, valamint az igénybe vehető, kiegészítő szolgáltatások listája. Az egyéb szolgáltatások kiválasztását követően az „Előfizetek” menüpontra kattintással az Oldal átirányítja Felhasználó/ Prémium felhasználót a kosár felületre.
3.7. Abban az esetben, ha az Oldal túlterheltsége miatt, a megrendelhető szolgáltatás leírásában feltüntetett határidőn belül Szolgáltató nem tudja vállalni a szerződés teljesítését, az „Előfizetek” menüpontra történő kattintást követően az Oldal megjelenít egy ablakot, amelyben tájékoztatja Felhasználót/Prémium felhasználót, hogy a megemelkedett ügyteherre tekintettel milyen határidőn belül vállalja a szolgáltatás nyújtását a Szolgáltató. Az üzenet megjelenítését követően az Oldal ismét megkérdezi, hogy „A megváltozott teljesítési határidő mellett is kíván előfizetni a kiválasztott szolgáltatásra?”. Amennyiben Felhasználó/Prémium felhasználó ezt követően ismételten az „Előfizetek” menüpontra kattint, a Felhasználó/Prémium felhasználó elfogadja a megváltozott feltételeket, és az Oldal átirányítja a kosár felületre.
3.8. A kosár felületen a Felhasználó/Prémium felhasználó részletesen megtekintheti és ellenőrizheti a kosárba helyezett szolgáltatások listáját, azok teljes árát, valamint az összegző táblázat alján a megrendelés végösszegét. Ezen a felületen Felhasználó/Prémium felhasználó még bármikor módosítani tud kosarának tartalmán, hiszen lehetősége van arra, hogy töröljön szolgáltatást kosarából a törlést jelentő „szemeteskuka” piktogramra kattintva. 
3.9. A „Fizetés folytatása” gombra kattintással a Felhasználó/Prémium felhasználó megrendelheti a kosárba helyezett szolgáltatást. A megjelenő felületen a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a számlázási nevét és számlázási címét. Felhasználó/Prémium felhasználó bármilyen más fontos információt a megjegyzés rovatban tud megadni.
3.10. A „Tovább” gombra kattintva a Felhasználó/Prémium felhasználót az adatellenőrző felületre navigálja az Oldal. Az összesítő felületen a Felhasználónak/Prémium felhasználónak lehetősége van ellenőrizni a megrendelését, így különösen az általa megadott adatokat, a megrendelni kívánt szolgáltatást, valamint annak árát. A vásárlás folytatásához Felhasználónak/Prémium felhasználónak ezen a felületen található jelölőnégyzet kipipálásával el kell fogadnia jelen ÁSZF-et és az Adatkezelési szabályzatot.
3.11. Az Oldalon található „Fizetek” gombra kattintást követően az Oldal, a Felhasználó/Prémium felhasználót átirányítja a Barion fizetési rendszerének felületére. A felületen a Prémium felhasználó a fizetési tranzakció elindításával véglegesíti a megrendelést, ekkor a Szolgáltató és a Felhasználó/Prémium felhasználó közötti szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés létrejön, ezzel pedig Felhasználó Prémium felhasználóvá válik. Szolgáltató köteles a Prémium felhasználó megrendelésének megérkezését a Prémium felhasználó felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás a Prémium felhasználó megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül Prémium felhasználóhoz nem érkezik meg, Prémium felhasználó mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól, Szolgáltató pedig köteles az átutalt összeget haladéktalanul visszafizetni a Prémium felhasználó részére. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a Prémium felhasználó által a vásárlás során megadott adatokat (pl. számlázási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát, a megrendelt szolgáltatások felsorolását, mennyiségét, árát, és a végösszeget. A megrendelésének állapotát Prémium felhasználó a megrendelés teljesítéséig figyelemmel kísérheti az Oldalon, belépését követően. 
3.12. Az Oldalon megjelenített szolgáltatások vételára az összes közterhet tartalmazó módon van feltüntetve. A szolgáltatások ára magyar forintban (Ft) kerül feltüntetésre. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Szolgáltató nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően, bárki számára felismerhető módon, hibásan feltüntetett árért, illetve a nyilvánvalóan téves, a szolgáltatás közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra (pl.: 0 Ft). Ilyen esetekben a Szolgáltató nem köteles a szolgáltatást az Oldalon hibásan feltüntetett áron szolgáltatni, és a szerződés nem jön létre a felek között. Hibásan feltüntetett ár esetén Szolgáltató, a rendelés visszaigazolásában vagy azt követően ajánlja fel a szolgáltatás valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában Prémium felhasználó eldöntheti, hogy megrendeli-e valós áron a szolgáltatást vagy sem.
3.13. A Felhasználónak/Prémium felhasználónak a rendelés bármely szakaszában és a megrendelés Szolgáltató részére való elküldéséig az Oldalon bármikor lehetősége van az adatbeviteli hibák javítására, akár a saját fiókjában (felhasználói adatok módosítása), akár a megrendelési felületen (pl. szolgáltatás törlése a kosárból a törlést jelentő „szemeteskuka” piktogramra kattintva). Adatbeviteli hibának minősül például egy rosszul megadott mennyiség, rossz szolgáltatás elhelyezése a kosárban, majd a szolgáltatás törlése a kosárból, rendelési adatok elírása stb. (pl. szállítási cím).
3.14. Szolgáltató a megrendelt szolgáltatásokról Prémium felhasználó részére, a kifizetés igazolására, a vásárlási folyamat során megadott e-mail címére számlát küld ki.
3.15. A fizetés teljesítésével Prémium felhasználó és a Szolgáltató között a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrejön. 
3.16. A szerződés létrejöttét követően Prémium felhasználót az elállás joga nem illeti meg, hiszen a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) c) pontja értelmében a fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát, olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.
3.17. A megrendelés elektronikus úton megkötött, magyar nyelvű, nem írásbeli szerződésnek minősül, amelyre a magyar jog, így különösen a Ptk.-ban és az Ekertv.-ben foglaltak irányadóak. Amennyiben a Prémium felhasználó Fogyasztó, aki árut/szolgáltatást vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje, a szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, szem előtt tartva a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

4. A vásárlás menete az Oldalon igényelhető egyedi árajánlat esetén
4.1. Egyedi árajánlatot kérhet Felhasználó/Prémium felhasználó, így az Oldalon történő egyedi árajánlat kérésének feltétele a Teljes regisztráció. A regisztrációra vonatkozó, 2.2. pontban írtak megfelelően irányadóak. 
4.2. A sikeres regisztrációt követően, a Felhasználó/Prémium felhasználó az Oldalon található „Belépés” menüpont alatt a belépési adatait megadva (felhasználónév/e-mail cím, jelszó) tud belépni az Oldalra.
4.3. Az „Egyedi árajánlatot kérek!” menüpontra kattintva lehet megadni a paramétereket, amelyek alapján a Szolgáltató árajánlatát kéri a Felhasználó/Prémium felhasználó. 
4.4. Az egyedi árajánlat kérésére az 1.16.1.1.-1.16.1.6. pontokban írtak, míg a megrendeléskor megadott adatok ellenőrzésére, valamint a fizetés menetére a 3.3.-3.4., valamint a 3.8.-3.17. pontokban írtak megfelelően irányadóak.

5. Blog
5.1. Az Oldalon a ”Blog” menüpont alatt Szolgáltató által időközönként közzétett blogbejegyzések kapcsán a Szolgáltató kijelenti, hogy azok tartalmáért felelősséget nem vállal, azok csupán érdeklődés felkeltését szolgáló véleménynyilvánításnak minősülnek.

6. A Szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos rendelkezések
6.1. A Szellemi tulajdonjogok kizárólagos jogosultja a Szolgáltató, és nincs semmilyen harmadik személynek olyan joga, amely a Szolgáltatót ezek megfelelő használatában korlátozhatná, vagy a használatot akadályozhatná. A Szolgáltató előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az Oldal, valamint a Szellemi tulajdonjogok egészének vagy részeinek, így különösen a grafikai elemeknek és elgondolásoknak bármilyen másolása, többszörözése, feldolgozása, átdolgozása, terjesztése.

7. Vegyes rendelkezések
7.1. A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a jelen ÁSZF-et a Látogatóknak, Felhasználóknak, valamint a Prémium felhasználóknak az Oldalon közzétett tájékoztatása mellett egyoldalúan módosítsa. A módosított ÁSZF-et a Szolgáltató az Oldalon legkésőbb a módosított ÁSZF hatálybalépése előtti tizedik (10.) napon közzéteszi. Az ÁSZF hatálybalépésekor a Látogatónak, Felhasználónak, valamint Prémium felhasználónak kifejezetten nyilatkoznia kell, hogy a módosított ÁSZF-et elfogadja. Amennyiben a Látogató, Felhasználó, valamint Prémium felhasználó ehhez nem járul hozzá, úgy a továbbiakban nem tud az oldalon Szolgáltatásokat igénybe venni, regisztrációja felfüggesztésre kerül.
7.2. A jelen ÁSZF-re a magyar jogszabályok az irányadók. A Látogató, Felhasználó, valamint Prémium felhasználó és a Szolgáltató bármely a jelen ÁSZF-ből eredő vitát elsősorban békés úton – Látogató, Felhasználó, valamint Prémium felhasználó és Szolgáltató közötti egyeztetés útján – kísérel meg rendezni. Ennek eredménytelensége esetén bármely vita eldöntésére, amely a jelen ÁSZF-ből vagy azzal összefüggésben, annak megszegésével, megszűnésével, érvényességével vagy értelmezésével kapcsolatban keletkezik, a felek alávetik magukat a Budai Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességének. A Látogató, Felhasználó, valamint Prémium felhasználó a Szolgáltatásokkal kapcsolatos vitás ügyek bírósági eljáráson kívüli rendezése érdekében jogosult a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását kezdeményezni. A Szolgáltató székhelye szerint illetékes békéltető testület: Budapesti Békéltető Testület (Székhely: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.; Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.; E-mail cím: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; Telefonszám: 06 (1) 488 21 86).
7.3. Látogató, Felhasználó, valamint Prémium felhasználó részére segítséget jelen ÁSZF-fel összefüggésben a Szolgáltatónál a panaszkezelésért felelős, kijelölt személy nyújt az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen keresztül.
7.4. A Szolgáltató kizárja a felelősségét a működési körén kívül eső okokból származó bármely késedelemért, nemteljesítésért vagy károsodásért, különös tekintettel a vis maior események okozta károkért, erőhatalom, háború, terrorizmus, zendülés, embargó, a polgári vagy katonai hatóságok intézkedései, tűz, árvíz, baleset, munkabeszüntetés vagy a szállítási eszközök, üzemanyag, energia, munkaerő hiánya, illetve az anyaghiány – miatt bekövetkező késedelemért, nemteljesítésért vagy károsodásért.
7.5. A Szolgáltató magatartási kódexet nem alkalmaz.
*****
2020.03.01.