Barion Pixel

Oldalainkon a minőség növelése illetve a felhasználhatóság egyszerűbbé tétele érdekében anonim felhasználó-azonosítókat (cookie) alkalmazunk. Az "Elfogadom" gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez.

Animáció

Tudjuk, hogy vizuális kommunikációd egyik legjobb formátuma az animáció. Ezért bármilyen összetett üzenetet könnyen befogadhatóvá teszünk közönséged számára.

Testreszabott megjelenés

A Te animációdban minden az elképzelésed szerint jelenik majd meg. Nincsenek sablonos, általános tartalmak. A szövegezésed is egyedi lesz.

Karaktereket rajzolunk

Kisfilmed szereplői között szerepelhetsz Te is a barátaiddal, munkatársaiddal. De használhatunk hozzád hasonló karaktereket is.

Emberi hangon

A vizuális élmény teljességéhez elengedhetetlen a fülünk számára kellemesen és tisztán csengő emberi hang is. A profi szinkron hangalámondásnál nem adjuk alább.

Tudományos tartalmak is

Ha tudományos területről jösz, akkor animációval a legösszetettebb kutatásaidat és eredményeidet is meg tudjuk ismertetni a nagyközönséggel.

Oktatóanyagaidat bővítjük

Amikor nemcsak egy animációra van szükséged, hanem egy teljes oktatóvideó sorozatra. Bármilyen típusú oktatóanyag elkészítését vállaljuk + ha kell az e-learning rendszeredet is kiépítjük hozzá.

Megrendezzük a mondanivalódat

Bár az animáció általában egyszerűsített tartalmat közöl, az elkészítése egyáltalán nem egyszerű. Grafikai, rendezői, hangtechnikai, stb. szakemberek összetett munkája. Ezeket a feladatokat mind levesszük a válladról.

Ajánlatkérés animációra

Animációs árajánlatot csak egy díjmentes online konzultáció után tudunk adni, melynek keretében részletesen megbeszéljük az igényeidet. Ebben a kérdőívben kérjük jelöld meg, mikor szeretnél az animációdról egyezteni velünk és megköszönjük, ha pár sort írsz is róla!

Név *
Email *
Üzenet
Melyik nap legyen a konzultáció? *
Hány órakor kezdjünk? *