Barion Pixel
Blog

Keresés az oldalon

A Tegtrix csapata arra törekszik, hogy a legszélesebb értelemben elérhetővé tegye az önálló webes felület létrehozását. Ezért született meg a csináld magad, és a kulcsrakész csomagunk, amelyek a kis költségvetésű oldalak létrehozását hivatottak segíteni. Az oldalak kapcsán igényelhető képzés azt szolgálja, hogy elérhető áron, egyszeri befektetéssel, egy összegért, egyszerre akár több érintett számára olyan tudást adjunk át, amely a mindennapi tartalom kezelés terén, hosszú távon jelent költséghatékony működést.
 
Tegtrix szolgáltatások: Egyedi ajánlat

Ugyanakkor nem hiányozhat az egyedi igényre szabott weboldal készítés sem a tarsolyunkból. Hiszen koránt sem lehet mindent előre megszabott, sablon alapú oldalon megvalósítani. Számunkra nyilvánvaló, hogy a csináld magad és a kulcsrakész verzióiban a szabott elemekből, rugalmasan összeállítható oldal szerkezetén túl, sokkal komplexebb felületek létrehozására is folyamatosan van igény. Ezért a mesterhármasunkban az egyedi oldal készítés is szerepel.

Új szolgáltatásunk januártól: Riportok
2021. januárjától új szolgáltatással bővülnek előfizetéseink: jönnek a Riportok!
Elhatároztuk, hogy mindent megteszünk azért, hogy tudd mi történik a weboldaladon. Hányan látogatják a webhelyedet naponta? Melyik oldalak a legnépszerűbbek? Hova kattintanak a legtöbbet? Milyen kulcsszavakon keresztül találnak a honlapodra? És még számos kérdésre kaphatsz választ riportjainkból. Melyek a weboldalad további keresőoptimalizálásához vagy továbbfejlesztéséhez is jó kiindulópontként szolgálhatnak.

Nagyot fordult a világ az internet térnyerésével. Munkaeszközünk, és személyes kommunikációs terünk is egyben. Közösségi oldalakon tartunk kapcsolatot, chatelünk, információt keresünk a Google segítségével. Ha programokra vágyunk, rendezvények ezrei tárulnak elénk egy pillanat alatt. Amikor utazni szeretnénk, egy kattintással kitárul a nagyvilág. Szállást foglalunk, repülőjegyet veszünk, autót bérlünk. Szinte mindent a kibertér hatalmas adathalmazából halászunk ki. Ennek megfelelően alakultak át azok a követelmények is, amik meghatározzák a kereslet-kínálat újkori értelmezését a vállalkozások, cégek, intézmények számára is.