Barion Pixel
Blog

Keresés az oldalon

Ma már tulajdonképpen elengedhetetlen, hogy egy termék, vagy szolgáltatás népszerűsítéséhez valamilyen internetes elérhetőség társuljon. Weboldal, webshop, blog, social média felület, többféle megoldás áll ehhez rendelkezésre. Mind azt a célt szolgálja, hogy felhívja a figyelmet az adott témára.
 

A Tegtrix csapata arra törekszik, hogy a legszélesebb értelemben elérhetővé tegye az önálló webes felület létrehozását. Ezért született meg a csináld magad, és a kulcsrakész csomagunk, amelyek a kis költségvetésű oldalak létrehozását hivatottak segíteni. Az oldalak kapcsán igényelhető képzés azt szolgálja, hogy elérhető áron, egyszeri befektetéssel, egy összegért, egyszerre akár több érintett számára olyan tudást adjunk át, amely a mindennapi tartalom kezelés terén, hosszú távon jelent költséghatékony működést.
 
Tegtrix szolgáltatások: Egyedi ajánlat

Ugyanakkor nem hiányozhat az egyedi igényre szabott weboldal készítés sem a tarsolyunkból. Hiszen koránt sem lehet mindent előre megszabott, sablon alapú oldalon megvalósítani. Számunkra nyilvánvaló, hogy a csináld magad és a kulcsrakész verzióiban a szabott elemekből, rugalmasan összeállítható oldal szerkezetén túl, sokkal komplexebb felületek létrehozására is folyamatosan van igény. Ezért a mesterhármasunkban az egyedi oldal készítés is szerepel.

Új szolgáltatásunk januártól: Riportok
2021. januárjától új szolgáltatással bővülnek előfizetéseink: jönnek a Riportok!
Elhatároztuk, hogy mindent megteszünk azért, hogy tudd mi történik a weboldaladon. Hányan látogatják a webhelyedet naponta? Melyik oldalak a legnépszerűbbek? Hova kattintanak a legtöbbet? Milyen kulcsszavakon keresztül találnak a honlapodra? És még számos kérdésre kaphatsz választ riportjainkból. Melyek a weboldalad további keresőoptimalizálásához vagy továbbfejlesztéséhez is jó kiindulópontként szolgálhatnak.