Barion Pixel
Blog

Keresés az oldalon

Fogalom tár
„A-tól, Z-ig” a weboldal készítés világában

Elhatároztuk, hogy összeállítunk egy olyan „szótárt”, amelynek segítségével bárki eligazodhat a honlap készítés nem is olyan bonyolult rendszerében. Olyan fogalmak tartalmát feltárva, amikkel mindenki találkozik az oldalunkon található ajánlott csomagok keretében. Reméljük, hogy ezzel is hozzá tudunk járulni a megfelelő csomag kiválasztásához.
 

2020. decemberében az alábbi két Facebook LIVE bejelentkezéssel mutattuk meg, hogy milyen egyszerű a "Csináld magad" csomagunk keretében honlapot vagy webáruházat készíteni. Ha épp azon töröd a fejed, hogyan kezdj neki saját magad a weblapépítésnek, akkor mentsd el ezt a cikket a könyvjelzőid közé! Majd amikor van egy szabad fél órád, akkor nézd meg a videókat és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Képkezelés a Balbooa Joomla Gallery-vel
Egy honlapot ma már nem lehet elképzelni jó minőségű képek nélkül. Ha van honlapod, akkor tapasztaltad már, hogy nem mindegy milyen alkalmazást használsz a képek kezelésére. Joomla felhasználóinknak van egy jó hírünk: a Balbooa csapat képkezelő szoftvere egy remek választás erre a célra.