Barion Pixel
Blog

Keresés az oldalon

Fogalom tár
„A-tól, Z-ig” a weboldal készítés világában

Elhatároztuk, hogy összeállítunk egy olyan „szótárt”, amelynek segítségével bárki eligazodhat a honlap készítés nem is olyan bonyolult rendszerében. Olyan fogalmak tartalmát feltárva, amikkel mindenki találkozik az oldalunkon található ajánlott csomagok keretében. Reméljük, hogy ezzel is hozzá tudunk járulni a megfelelő csomag kiválasztásához.
 

2020. decemberében az alábbi két Facebook LIVE bejelentkezéssel mutattuk meg, hogy milyen egyszerű a "Csináld magad" csomagunk keretében honlapot vagy webáruházat készíteni. Ha épp azon töröd a fejed, hogyan kezdj neki saját magad a weblapépítésnek, akkor mentsd el ezt a cikket a könyvjelzőid közé! Majd amikor van egy szabad fél órád, akkor nézd meg a videókat és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Új szolgáltatásunk januártól: Riportok
2021. januárjától új szolgáltatással bővülnek előfizetéseink: jönnek a Riportok!
Elhatároztuk, hogy mindent megteszünk azért, hogy tudd mi történik a weboldaladon. Hányan látogatják a webhelyedet naponta? Melyik oldalak a legnépszerűbbek? Hova kattintanak a legtöbbet? Milyen kulcsszavakon keresztül találnak a honlapodra? És még számos kérdésre kaphatsz választ riportjainkból. Melyek a weboldalad további keresőoptimalizálásához vagy továbbfejlesztéséhez is jó kiindulópontként szolgálhatnak.

Subcategories