Barion Pixel
Blog

Keresés az oldalon

Ma már tulajdonképpen elengedhetetlen, hogy egy termék, vagy szolgáltatás népszerűsítéséhez valamilyen internetes elérhetőség társuljon. Weboldal, webshop, blog, social média felület, többféle megoldás áll ehhez rendelkezésre. Mind azt a célt szolgálja, hogy felhívja a figyelmet az adott témára.
 

A Tegtrix csapata arra törekszik, hogy a legszélesebb értelemben elérhetővé tegye az önálló webes felület létrehozását. Ezért született meg a csináld magad, és a kulcsrakész csomagunk, amelyek a kis költségvetésű oldalak létrehozását hivatottak segíteni. Az oldalak kapcsán igényelhető képzés azt szolgálja, hogy elérhető áron, egyszeri befektetéssel, egy összegért, egyszerre akár több érintett számára olyan tudást adjunk át, amely a mindennapi tartalom kezelés terén, hosszú távon jelent költséghatékony működést.
 
Tegtrix szolgáltatások: Egyedi ajánlat

Ugyanakkor nem hiányozhat az egyedi igényre szabott weboldal készítés sem a tarsolyunkból. Hiszen koránt sem lehet mindent előre megszabott, sablon alapú oldalon megvalósítani. Számunkra nyilvánvaló, hogy a csináld magad és a kulcsrakész verzióiban a szabott elemekből, rugalmasan összeállítható oldal szerkezetén túl, sokkal komplexebb felületek létrehozására is folyamatosan van igény. Ezért a mesterhármasunkban az egyedi oldal készítés is szerepel.

Fogalom tár
„A-tól, Z-ig” a weboldal készítés világában

Elhatároztuk, hogy összeállítunk egy olyan „szótárt”, amelynek segítségével bárki eligazodhat a honlap készítés nem is olyan bonyolult rendszerében. Olyan fogalmak tartalmát feltárva, amikkel mindenki találkozik az oldalunkon található ajánlott csomagok keretében. Reméljük, hogy ezzel is hozzá tudunk járulni a megfelelő csomag kiválasztásához.
 

Subcategories