Barion Pixel
Blog

Keresés az oldalon

A Tegtrix csapata arra törekszik, hogy a legszélesebb értelemben elérhetővé tegye az önálló webes felület létrehozását. Ezért született meg a csináld magad, és a kulcsrakész csomagunk, amelyek a kis költségvetésű oldalak létrehozását hivatottak segíteni. Az oldalak kapcsán igényelhető képzés azt szolgálja, hogy elérhető áron, egyszeri befektetéssel, egy összegért, egyszerre akár több érintett számára olyan tudást adjunk át, amely a mindennapi tartalom kezelés terén, hosszú távon jelent költséghatékony működést.
 
Tegtrix szolgáltatások: Egyedi ajánlat

Ugyanakkor nem hiányozhat az egyedi igényre szabott weboldal készítés sem a tarsolyunkból. Hiszen koránt sem lehet mindent előre megszabott, sablon alapú oldalon megvalósítani. Számunkra nyilvánvaló, hogy a csináld magad és a kulcsrakész verzióiban a szabott elemekből, rugalmasan összeállítható oldal szerkezetén túl, sokkal komplexebb felületek létrehozására is folyamatosan van igény. Ezért a mesterhármasunkban az egyedi oldal készítés is szerepel.

Fogalom tár
„A-tól, Z-ig” a weboldal készítés világában

Elhatároztuk, hogy összeállítunk egy olyan „szótárt”, amelynek segítségével bárki eligazodhat a honlap készítés nem is olyan bonyolult rendszerében. Olyan fogalmak tartalmát feltárva, amikkel mindenki találkozik az oldalunkon található ajánlott csomagok keretében. Reméljük, hogy ezzel is hozzá tudunk járulni a megfelelő csomag kiválasztásához.
 

2020. decemberében az alábbi két Facebook LIVE bejelentkezéssel mutattuk meg, hogy milyen egyszerű a "Csináld magad" csomagunk keretében honlapot vagy webáruházat készíteni. Ha épp azon töröd a fejed, hogyan kezdj neki saját magad a weblapépítésnek, akkor mentsd el ezt a cikket a könyvjelzőid közé! Majd amikor van egy szabad fél órád, akkor nézd meg a videókat és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Subcategories