Barion Pixel

Animáció készítés

Tudjuk, hogy vizuális kommunikációd egyik legjobb formátuma az animáció. Ezért bármilyen összetett üzenetet könnyen befogadhatóvá teszünk közönséged számára. 

account_circle

Testreszabott megjelenés

A Te animációdban minden az elképzelésed szerint jelenik majd meg. Nincsenek sablonos, általános tartalmak. A szövegezésed is egyedi lesz.

account_circle

Karaktereket rajzolunk

Kisfilmed szereplői között szerepelhetsz Te is a barátaiddal, munkatársaiddal. De használhatunk hozzád hasonló, szerethető karakatereket is.

account_circle

Emberi hangon

A vizuális élmény teljességéhez elengedhetetlen a fülünk számára kellemesen és tisztán csengő emberi hang is. A profi szinkron hangalámondásnál nem adjuk alább.

account_circle

Tudományos tartalmak

Ha tudományos területről jösz, akkor animációval a legösszetettebb kutatásaidat és eredményeidet is meg tudjuk ismertetni a nagyközönséggel.

account_circle

Oktatóanyagaidat bővítjük

Amikor nemcsak egy animációra van szükséged, hanem egy teljes oktatóvideó sorozatra. Bármilyen típusú oktatóanyag elkészítését vállaljuk + ha kell az e-learning rendszeredet is kiépítjük hozzá.

account_circle

Megrendezzük a mondanivalódat

Bár az animáció általában egyszerűsített tartalmat közöl, az elkészítése egyáltalán nem egyszerű. Grafikai, rendezői, hangtechnikai, stb. szakemberek összetett munkája. Ezeket a feladatokat mind levesszük a válladról.

Ajánlatkérés